Total: (110,051) Pershendetje Vizitor | | Ndihme | Na Shkruani
Parajsa.com Forumi
... komuniteti i shqiptareve

Kendi i Reklamave


Tregoni rezultatet 1 ne 30 nga 30
 1. #1
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon12 Foto Kengetaresh !

  Postoni foto nga me te ndryshmete te kengetarve tane dhe te huaj...
  Nobody is perfect ...

 2. #2
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Kryesore

  Disa foto te Rovena Stefa
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 3. #3
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon24

  Foto qe e zbukurojne FORUMIN ....ska nevoje per prezentim!
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 4. #4
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon25

  Eli Fara ne vazhdim kengetarja me simpatike shqiptare ..e cila edhe ne kete moshe eshte aq e bukure
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 5. #5
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon1

  Leonora Jakupi kengetarja nga Drenica......
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 6. #6
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon7

  Valbona Mema

  Tate du fustan ,ta blene tata per bajrom.......
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 7. #7
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon6

  Gjyste Vulaj kengetarja e Malsise-sidomos kengetare e preferuar kur jane pushimet verore ne Mal te zi
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 8. #8
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon18

  Bleona Qereti -fotot ne vazhdim
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 9. #9
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon22

  Sarah Connor kengetarja sharmante nga Gjermania
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 10. #10
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Icon28

  S h a k i r a
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 11. #11
  Minifotoja e anetarit Engel
  Engel eshte Jashte Linje Anetar/e
  Reg
  05-01-05
  Lokalizimi
  I don't belong here...
  Postime
  354

  Kryesore

  KoRn KoRn KoRn
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  4 U
  This shit right here is for you.
  All your faces I can see.
  You all think it's about me.
  I'm about to break.
  This is my fate
  Am I still damned to a life
  Of misery and hate.
  You would never known.
  What I've done for you.
  What you may put me through.
  I'd do it for you.
  I could have never lived.
  If it wasn't for you.

 12. #12
  Minifotoja e anetarit odeen_c
  odeen_c eshte Jashte Linje Anetar/e
  Reg
  19-01-05
  Lokalizimi
  Milano
  Postime
  6

  Kryesore

  Julka - Amin
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  ...dua vezën sot, por edhe pulën nesër!!!


 13. #13
  Minifotoja e anetarit odeen_c
  odeen_c eshte Jashte Linje Anetar/e
  Reg
  19-01-05
  Lokalizimi
  Milano
  Postime
  6

  Kryesore

  A D R I A N G A X H A
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  ...dua vezën sot, por edhe pulën nesër!!!


 14. #14
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Kryesore Anasacia

  Anastacia.........................
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 15. #15
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Jennifer Lopez

  ..........................
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 16. #16
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Kryesore Irma Libohova

  Kengetarja me zerin e saj te embel :Irma Libohova
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 17. #17
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Kryesore Eranda Libohova

  Eranda Libohova ne vazhdim:
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 18. #18
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Kryesore Ardit Gjebrea

  Ardit Gjebrea.....................
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 19. #19
  Minifotoja e anetarit Qershija
  Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
  Reg
  06-04-03
  Lokalizimi
  Ne zemren tende
  Postime
  1,595
  Faqe ne Ditar
  2

  Kryesore Violeta Kukaj

  Violeta Kukaj.........................
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  Nobody is perfect ...

 20. #20
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Britney Spears

  ,,.,.,,.,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 21. #21
  Minifotoja e anetarit brandy
  brandy eshte Jashte Linje Anetar/e
  Reg
  15-01-05
  Lokalizimi
  france
  Postime
  17

  Kryesore eminem pictures

  E M I N E M - E M I N E M -E M I N E M

  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura

 22. #22
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Cristina Aguilera

  .....,,,,,,,,,,,,,,,,,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 23. #23
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Kryesore Alicia Keys

  ka nje ze te mrekullueshem dhe nje trup fantastik.................
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 24. #24
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Dido

  ...............................................
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 25. #25
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Joss Stone

  .,.,.,...............,.,.,.,.,.
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 26. #26
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Kryesore Beyonce

  Beyonce.......................................uau
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 27. #27
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Janet-Jackson

  Janet-Jackson........................................... ..
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 28. #28
  Minifotoja e anetarit saje_
  saje_ eshte Jashte Linje Anetar/e Surfs Up Champion, Kick Off Champion, Jumpin Jacko World Tour Champion, Iceberg Champion, Agent Footy Champion, Flashteroids 2001 Champion
  Reg
  31-03-04
  Lokalizimi
  Shqiperi..
  Postime
  1,264

  Icon11 Ashanti

  Ashanti .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.
  Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
  1000 %
  Shqiptar dhe per kete i them botes qe jam Krenar

 29. #29
  Minifotoja e anetarit rrumbasolla
  rrumbasolla eshte Jashte Linje Anetar/e
  Reg
  20-02-05
  Postime
  2

  Icon21 kosovarja

  tung perhsendetje nga kosova ej kto foto shum te SMUTA heheh njerz kalofshi bukur

 30. #30
  Minifotoja e anetarit Virtual19
  Virtual19 eshte Jashte Linje Anetar/e
  Reg
  03-04-07
  Postime
  10

  Kryesore

  shum bukur

  mire fare shume bukur

  shume bukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  po te tjera me madhesi te madhe s'gjeni dot?

Tema te ngjashme

 1. Foto nga Ulqini
  By Pali in forum Guida dhe udhetime Turistike
  Pergjigje: 3
  Postimi i Fundit: 05-09-2008, 13:13
 2. Adresa grupesh dhe kengetaresh!
  By Administratori in forum Muzika
  Pergjigje: 6
  Postimi i Fundit: 14-05-2008, 03:30
 3. Exotic Cars FOTO FOTO FOTO FOTO
  By AlbaEnigma in forum Motor Sport
  Pergjigje: 118
  Postimi i Fundit: 04-04-2008, 16:51
 4. Foto qesharake
  By Administratori in forum Qeshni dhe ju
  Pergjigje: 708
  Postimi i Fundit: 29-02-2008, 18:06
 5. Foto te L.II.B.
  By skampinianus in forum Historia
  Pergjigje: 1
  Postimi i Fundit: 13-07-2006, 21:44

Tags for this Thread

مواقع النشر (المفضلة)

مواقع النشر (المفضلة)

Rregullore Postimi

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  

 • English
 • Shqip
 • Italiano
 • Deutsch
 • Français
 • Español
 • Hrvatski
 • Svenska
 • Russian
 • Nederlands
 • Arabic
 • Türkçe
 • 简体中文
Rreth nesh | Ndihme | Reklama | Sherbime | Kushtet e Perdorimit | Politika e Privatesise | Rss
Copyright © 2001- Parajsa.com All rights reserved.