Total: (110,050) Pershendetje Vizitor | Regjistrohuni | Ndihme | Na Shkruani
Parajsa.com Forumi
... komuniteti i shqiptareve

Kendi i Reklamave


Faqja 2 nga 2 E ParaE Para 12
Tregoni rezultatet 36 ne 61 nga 61
  1. #36
    Minifotoja e anetarit Ervini79
    Ervini79 eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    08-10-04
    Lokalizimi
    ........
    Postime
    120

    Kryesore

    eeee moj qershia shume te mira keto embelsira
    ♠☺¢▲ ?e nuk mund te shkepusim asnje flete nga JET? jone, ndonese fare lehte mund ta hedhim ne zjarr gjithe librin e saj. ♠☺¢▲

  2. #37
    Minifotoja e anetarit AdligA
    AdligA eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    05-10-04
    Lokalizimi
    PARAJSA
    Postime
    214

    Icon21

    po pse me keto do ushqehemi ne?
    Citim Origjinali i Postuar nga _B[A]D_B[O]Y_
    Kabuni me rrush te thate
    ----------------------------------
    Sa mire kur na gatuajne djemte .u bene dhe djemte shqiptare moderna .O vdeksha une per ty BAD BOY
    Orizi pastrohet, lahet dhe kaurdiset me gjalpe, pastaj shtohet leng mishi (mundesisht dashi) ose uje, rrush i thate (shpelahet me pare me uje te vaket), pak kripe dhe vihet te zieje. Kur eshte thithur pothuajse i gjithe lengu dhe ne siperfaqe jane krijuar vrima, hiqet nga zjarri, perzihet me sheqer, kanelle e karafil te bluar. E mbulojme me kapak dhe e leme ne nje vend te ngrohte. Masa hidhet ne forma ose filxhane dhe pastaj permbyset. Per kabuni masa e orizit dhe e lengut merret si per pilaf te zakonshem: 1 kg oriz me 2 litra uje.

  3. #38
    Minifotoja e anetarit Qershija
    Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
    Reg
    06-04-03
    Lokalizimi
    Ne zemren tende
    Postime
    1,595
    Faqe ne Ditar
    2

    Kryesore

    Torte "Bajadera"


    Nevojiten:

    2 gota uje
    2 gota sheqer
    1 margarine(gjalp)
    200 gr.keksa te bluar
    200 gr.arra te bluara
    3 luge (gjelle) kakao
    1 qokollade qe zihet

    Ujin bashk me sheqer e vlon deri sa te vloje shume mire.Ne nje ene tjeter i vendos keksat,arrat dhe margarinen dhe i perzien bashke.Mandej ne ate ene vendosim ujin me sheqer qe ishin duke vluar dhe keto i perziejme mire.Pasi ti kemi perzier mire i ndajme ne dy pjese njeres pjese ja vendosim kakaon e tjetren e leme ashtu siq eshte.Ne nje tepsi vendosim nje here pjesen pa kakao tani ate me kakao dhe ne fund e lyejm me qokollade qe zihet.Dhe e leme keshtu per disa ore.
    Tortja duhet ta kete formen e rollades.

    Ju befte mire
    Nobody is perfect ...

  4. #39
    Minifotoja e anetarit Edra71
    Edra71 eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    08-12-04
    Postime
    41

    Kryesore

    Biskota me gjalpe dhe mjalt

    250 gr. miell
    250 gr. sheqer i holle
    250 gr. gjalp
    3 luge gjelle mjalt
    2 veze
    Gjalpin duhet ta kemi te shkrire ne gjendje si pomade.E hedhim gjalpin ne nje nje ene pak te madhe shtojme mjaltin dhe i perziejme mire. Shtojme sheqerin dhe nje veze dhe vazhdojme ti trazojme .
    IShtojme miellin (rezervojme shume pak miell)dhe e punojme perzierjen me duar. Mbasi behet brum e mbulojme enen me nje pecete te paster dhe e fusim ne frigorifer qe te forcohet pak (e shohim vete a eshte e arsyeshme ).
    Nxjerrim brumin nga frigoriferi. Sperkasim me miell siperfaqen e nje tavoline dhe e hapin burimin si pete (sa trashesia e gjysem gishti). Mbasi e bejme pete presim biskotat ne format qe duam .
    Mbi nje tave furri vendosim leter furri dhe i vendosim biskotat. Rrahim vezen tjeter dhe i lyejme biskotat nga siper dhe i fusim te piqen ne furre 200ºC per 12 minuta .

  5. #40
    Minifotoja e anetarit Qershija
    Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
    Reg
    06-04-03
    Lokalizimi
    Ne zemren tende
    Postime
    1,595
    Faqe ne Ditar
    2

    Kryesore

    Citim Origjinali i Postuar nga Edra71
    Biskota me gjalpe dhe mjalt

    250 gr. miell
    250 gr. sheqer i holle
    250 gr. gjalp
    3 luge gjelle mjalt
    2 veze
    Gjalpin duhet ta kemi te shkrire ne gjendje si pomade.E hedhim gjalpin ne nje nje ene pak te madhe shtojme mjaltin dhe i perziejme mire. Shtojme sheqerin dhe nje veze dhe vazhdojme ti trazojme .
    IShtojme miellin (rezervojme shume pak miell)dhe e punojme perzierjen me duar. Mbasi behet brum e mbulojme enen me nje pecete te paster dhe e fusim ne frigorifer qe te forcohet pak (e shohim vete a eshte e arsyeshme ).
    Nxjerrim brumin nga frigoriferi. Sperkasim me miell siperfaqen e nje tavoline dhe e hapin burimin si pete (sa trashesia e gjysem gishti). Mbasi e bejme pete presim biskotat ne format qe duam .
    Mbi nje tave furri vendosim leter furri dhe i vendosim biskotat. Rrahim vezen tjeter dhe i lyejme biskotat nga siper dhe i fusim te piqen ne furre 200ºC per 12 minuta .
    Flm per reqeten edra71,do ti gatuaj sot .
    Nobody is perfect ...

  6. #41
    Minifotoja e anetarit Edra71
    Edra71 eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    08-12-04
    Postime
    41

    Kryesore

    KompekajPer 25 copa :

    3 filxhane caji me miell
    1 filxhan me sheqer
    2-3 luge gjelle me gjalpe
    1 filxhan caji me arra
    7 kokrra veze
    1 luge gjelle me kakao

    Per shurupin duhen:

    3 gota uji sheqer dhe 2,5 gota me uje

    Kompekaj eshte pandispanje e perzier me kakao dhe arra, e pjekur ne tave , e shtruar me 5-6 peta byreku poshte e larte.Nga sasia e miellit hiqet gjysma dhe zihet brumi si per byrek, ndahet ne dy pjese; secila pjese hapet pete me trashesi 4-5 mm. Siperfaqja e tyre lyhet me gjalpe dhe mbeshtillet ne forme roleje. Lihet 10-15 min qe brumi te fitoje elasticitet. Cdo role ndahet ne dy pjese dhe nga cdo pjese hapen pete pak me te medha se madhesija e tepsise. Tepsia lyhet me gjalpe shtrohen mbi te dy pete te sperkatura me gjalpe, mbi te cilen hidhet mbushja nga brumi pandispanjes, i perzier me arra e kakao. Mbeshtillen enet e petave mbi mbushjen dhe shtohen 2 peta te siperme edhe keto te sperkatura mire me gjalpe.Siperfaqja lyhet me te verdhat e vezeve e eshte gati per pjekje.

    Per sa i perket mbushjes ajo pergatitet ne kete menyre:

    Vezet rrihen me sheqer, deri sa te krijohet nje mase e fryre e qendrueshme. Hedhet pak nga mielli e perzier me arra te grira dhe kakao, perzihen me kujdes qe brumi te mos bjere .

    Kompekaj i pjekur pritet ne copa , ne masen e deshiruar, lihet te ftohet e mbas ne te hidhet shurupi i nxehte


    Sufle pjepri

    1 pjeper ( jo o madh)
    1/4 l.akullore sipas shijes
    100 grs.luleshtrydhe
    1 gote liker
    3 te bardha vezesh te rrahura fort dhe ne fund me sheqer


    Ndajme pjeprin ne gjysem (ne gjeresi)dhe i presim nga pak fundin ne menyre qe te qendrojne ne tavoline.
    Me nje luge i heqim tulin dhe e perziejme me lueshrydhet e grira , akulloren dhe likerin.
    Mbushim pjeprin (qe zbrazem nga tuli) dhe i mbulojme me te bardhen e vezeve te rrahur
    I fusim ne furre pr 1-2 minuta ne 180ºC dhe e servirim.
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura

  7. #42
    Minifotoja e anetarit queen1
    queen1 eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    12-01-04
    Lokalizimi
    NY
    Postime
    93

    Kryesore

    disa torta per tadlindje te femijeve
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura

  8. #43
    Minifotoja e anetarit Edra71
    Edra71 eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    08-12-04
    Postime
    41

    Kryesore

    Qershija po nuk me the a te pelqyen biskotat me mjalte apo jo?
    ?ndërrova që zjarri ngrinte,që bora digjte dhe për të ëndërruar të pamundurën, ëndërrova që ti më doje!

  9. #44
    Minifotoja e anetarit Qershija
    Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
    Reg
    06-04-03
    Lokalizimi
    Ne zemren tende
    Postime
    1,595
    Faqe ne Ditar
    2

    Kryesore

    Citim Origjinali i Postuar nga Edra71
    Qershija po nuk me the a te pelqyen biskotat me mjalte apo jo?
    ahhhhhh me fal Edra71,ishin te mrekullusheme i kam pregaditur dhe ju kan pelqyer te gjithe familjes.
    Nobody is perfect ...

  10. #45
    Minifotoja e anetarit Qershija
    Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
    Reg
    06-04-03
    Lokalizimi
    Ne zemren tende
    Postime
    1,595
    Faqe ne Ditar
    2

    Kryesore

    A di ndo kush te me tregoje ndonje reqet torteje me KIVI se me pelqen shume ?
    Nobody is perfect ...

  11. #46
    Minifotoja e anetarit Qershija
    Qershija eshte Jashte Linje Super Moderator/e
    Reg
    06-04-03
    Lokalizimi
    Ne zemren tende
    Postime
    1,595
    Faqe ne Ditar
    2

    Kryesore

    cokollate vjeneze


    Perberesit:

    6 kutiza cokollate
    1 kg qumesht
    3 te verdha veze
    6 luge pana e pergatitur




    Pergatitja:
    Shkrijme kutizat e cokollates ne pak uje dhe pasi te kene shkrire mire, shtojme qumeshtin dhe e leme ne zjarr te ngadalte per 5 minuta. E leme te ftohet dhe me pas shtojme te verdhat e vezeve dhe i veme perseri ne zjarr. Me pas i heqim dhe shtojme panen, duke e hedhur me pas neper filxhan.
    Nobody is perfect ...

  12. #47
    Minifotoja e anetarit Besimdrejti
    Besimdrejti eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    11-04-06
    Lokalizimi
    londer
    Postime
    10

    Kryesore

    sa e embel eshte qershia a edin kuh

    sa e embel eshte qershia desha te them kush e din sepse me pelqen tollumat me qershia

  13. #48
    Minifotoja e anetarit Besimdrejti
    Besimdrejti eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    11-04-06
    Lokalizimi
    londer
    Postime
    10

    Kryesore

    pershendetje te gjitheve dhe ju befshin mire embelisar

  14. #49
    Minifotoja e anetarit Administratori
    Administratori eshte Jashte Linje Administratori Pedestrian Killer Champion
    Reg
    06-07-02
    Lokalizimi
    Chicago
    Postime
    2,935
    Faqe ne Ditar
    10
    Images
    2408

    Icon11 Fruta me shllak

    Fruta me shllak

    Nevojiten
    200 gr biskota caji te therrmuara trashe
    1 filxhan qershi pa berthama
    1 filxhan pjeper, te prere ne copa te vogla
    10 kajsi, te prera ne copa te vogla
    5 pjeshke, te prera ne copa te vogla
    12 luleshtrydhe
    2 luge sheqer te zakonshem
    leng i 1 portokalli
    ½ kg djathe maskarpone
    1 ½ filxhan kreme qumeshti
    1 filxhan kos te kulluar
    ½ filxhan sheqer puder
    1 luge liker Amareto ose Schnapps

    Vendosni ne nje ene pjeshket dhe kajsite, pudrosini me sheqerin e zakonshem dhe sperkatini me lengun e portokallit. Lerini per 1 ore dhe me pas kullojini. Ne vazhdim shtoni frutat e tjera dhe perziejini te gjitha se bashku.
    Rrihni ne mikser kremen e qumeshtit dhe sheqerin puder deisa te behen kreme. Vendoseni kremen ne nje tas. Me pas rrihni ne mikser djathin, likerin dhe kosin, duke shtuar ne fund edhe kremen e qumeshtit te pergatitur ne fillim.
    Ne nje tas qelqi vendosni nje shtrese biskotash caji, nje shtrese frutash dhe nje shtrese kreme. Pergatitni te njejtin proces derisa te mbarojne lendet. Nga lart zbukurojeni me luleshtrydhe. Lereni embelsiren ne frigorifer per 2 ore, para se ta servirni
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
    Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality.

  15. #50
    Minifotoja e anetarit Administratori
    Administratori eshte Jashte Linje Administratori Pedestrian Killer Champion
    Reg
    06-07-02
    Lokalizimi
    Chicago
    Postime
    2,935
    Faqe ne Ditar
    10
    Images
    2408

    Kryesore Tiramisu me djathe maskarpone

    Tiramisu me djathe maskarpone

    Nevojiten
    12 biskota caji
    500-600 gr djathe maskarpone
    1 ½ filxhan kreme qumeshti
    1-2 te verdha veze
    1 filxhan kafe filtri me arome cokollate
    4 luge liker Amareto
    ½ filxhan sheqer puder
    1 filxhan cokollate
    2 luge kakao.

    Hidhni kafene e pergatitur ne nje tas dhe shtoni ½ e sasise se Amaretos. Zhytni ne te biskotat e cajit dhe ne vazhdim renditini neper tasa. Rrihni ne mikser te verdhat e vezeve me sheqerin puder, derisa te dale nje mase si shkume. Shtoni djathin maskarpone dhe sasine e mbetur te likerit Amareto. Rrihni ne mikser kremen e qumeshtit derisa te mpikset fort dhe shtojeni ne masen me maskarpone. Perzieni mire.
    Shtroni kreme mbi biskotat e cajit, sperkatni me cokollate dhe mbuloni serish me kreme. Lerini tasat ne frigorifer per rreth 2 ore dhe ne vazhdim pudrosini nga lart me kakao.
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
    Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality.

  16. #51
    Minifotoja e anetarit Administratori
    Administratori eshte Jashte Linje Administratori Pedestrian Killer Champion
    Reg
    06-07-02
    Lokalizimi
    Chicago
    Postime
    2,935
    Faqe ne Ditar
    10
    Images
    2408

    Kryesore Krepa me akullore

    Krepa (pete tigani) me akullore

    Nevojiten
    300 gr miell
    1 liter qumesht
    2-3 veze
    1 luge gjalpe
    1 maje luge sheqer
    1 maje luge kripe
    piper te bardhe
    1 luge liker

    Hidhni miellin ne nje tas, hapni nje grope ne mes dhe hidhni ne te vezet, perzieni mire dhe ne vazhdim shtoni qumeshtin, likerin, piperin, kripen dhe sheqerin. Shtoni gjalpin e vaket dhe perzieni serish. Mbulojeni tasin dhe lereni per 1 ore. Pergatitja e krepave behet si me poshte: Ne nje tigan me diameter 20 cm te lyer me pak gjalpe, hedhim cdo here nga nje filxhan brume te rrjedhshem dhe e leme 1 min. ne menyre qe te marre ngjyre, duke e kthyer nga te dyja anet.
    Pasi krepat te jene gati, i servirim duke vendosur ne mes nje luge akullore dhe duke i palosur. Nga lart i sperkatim me shurup frutash dhe gjethe dhjozme. Per garniture perdoren gjithashtu edhe fruta te fresketa.
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
    Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality.

  17. #52
    Minifotoja e anetarit Administratori
    Administratori eshte Jashte Linje Administratori Pedestrian Killer Champion
    Reg
    06-07-02
    Lokalizimi
    Chicago
    Postime
    2,935
    Faqe ne Ditar
    10
    Images
    2408

    Kryesore Embelsire verore me fruta

    embelsire verore me fruta

    Nevojiten
    1 disk pandespanje
    leng nga 2-3 portokaj
    rreth 600 gr. fruta te stines (pjeper, banane, qershi, pjeshke etj)
    400 ml kreme qumeshti
    3 luge sheqer puder
    liker

    Per kremen e pasticerise nevojiten:
    4 te verdha veze
    2 doza vanilje
    4 luge sheqer
    1 limon
    4 luge miell
    350 ml qumesht
    2 luge te vogla gjalpe
    80 gr. kreme qumeshti

    Lani limonin dhe prisni nje cope te madhe lekure. Pergatitni kremen e pasticerise duke perzier te verdhat e vezeve, sheqerin, copen e lekures se limonit, miellin, qumeshtin dhe vaniljen. Lerini ne zjarr te ngadalte qe te lidhen. Me pas shtoni gjalpin, lereni kremen te ftohet, hiqni lekuren e limonit dhe shtoni kremen e qumeshtit te rrahur.
    Lageni pandespanjen me leng portokalli dhe vendoseni ne nje tas te madh. Mbulojeni me kremen a pasticerise dhe vendoseni tasin ne frigorifer, te mbuluar me leter celofan.
    Nje-dy ore pasa se ta servirni embelsiren, prisni holle frutat, vendosini ne nje tas tjeter, lagini me liker, pudrosini me 2 luge sheqer dhe perziejini mire. Mbulojeni tasin me leter celofan dhe vendoseni ne frigorifer. Rrihni kremen e qumeshtit dhe hidheni ne qeske pasticerie me forme te dhembezuar ne fund, te cilen do ta vendosni edhe ate ne frigorifer. Pak para se ta servirni embelsiren, hidhni frutat ne tasin me pandispanje. Mbulojeni me kremen e rrahur te qumeshtit dhe zbukurojeni me fruta.
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
    Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality.

  18. #53
    Minifotoja e anetarit Administratori
    Administratori eshte Jashte Linje Administratori Pedestrian Killer Champion
    Reg
    06-07-02
    Lokalizimi
    Chicago
    Postime
    2,935
    Faqe ne Ditar
    10
    Images
    2408

    Kryesore Akullore me luleshtrydhe

    Akullore me luleshtrydhe

    Per 4-6 persona nevojiten:
    5 veze
    3 filxhane qumesht
    2 ¾ filxhane sheqer
    4 ½ filxhane luleshtrydhe
    2 doza vanilje

    Ne nje tenxhere te vogel zieni mire qumeshtin. Nderkohe, ne nje tas rrihni vezet me 1 filxhan sheqer. Shtoni pak nga pak qumeshtin e valuar ne masen me veze dhe sheqer, duke e perzier vazhdimisht. Zbrazeni te gjithe masen ne tenxhere, uleni zjarrin dhe perzieni derisa te filloje te lidhet.
    Hiqeni tenxheren nga zjarri dhe shtoni dozat e vaniljes. Lereni masen derisa te ftohet plotesisht. Pastroni luleshtrydhet, (lini 6 luleshtrydhe menjane) shtypini ne nje tas dhe perziejini me sheqerin e mbetur. Ne vazhdim hidhini ne kremen e ftohur.Vendoseni masen ne ngrirje te frigoriferit. Nxirreni cdo 20 min.dhe perziejeni, me qellim qe te thyeni kristalet e mbledhura te akullit. Servireni ne gota akulloresh duke vendosur nga lart nga nje luleshtrydhe per garniture.
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
    Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality.

  19. #54
    Minifotoja e anetarit Administratori
    Administratori eshte Jashte Linje Administratori Pedestrian Killer Champion
    Reg
    06-07-02
    Lokalizimi
    Chicago
    Postime
    2,935
    Faqe ne Ditar
    10
    Images
    2408

    Kryesore Xhelatine me fruta dhe shampanje

    Xhelatine me fruta dhe shampanje

    Nevojiten:
    12 luleshtrydhe te prera ne mes
    12 kokrra rush, pa berthameza
    2 pjeshke te vogla, te prera ne copa te vogla
    8 qershi, pa berthama
    4 kajsi, te prera ne copa te vogla
    1 shishe shampanje
    13 fleta xhelatine ushqimore
    6 qershi per garniture

    Ndajini frutat e prera neper tasa. Ne nje tenxhere te vogel ngrohni 1 filxhan shampanje, po pa e zier.Njomni xhelatinen ne uje te ftohte dhe me pas treteni ne shampanjen e ngrohte. Hidheni ne nje ene ku keni vendosur pjesen e mbetur te shampanjes, perzieni pak dhe lereni te ftohet.

    Hidhni ½ e sasise se zhelese ne nje forme me vrime ne mes. Shperndani ½ e sasise se frutave dhe lereni ne frigorifer qe te ngurtesohet. Ne vazhdim hidhni ½ e sasise se mbetur te zhelese, shtoni frutat e tjera dhe vendoseni formen serish ne frigorifer, per rreth 2 ore. Me pas hiqeni masen nga forma (duke e zhytur per 2 min ne nje ene me uje te nxehte). Per garniture perdorni qershi.
    Imazhe te Ngjitura Imazhe te Ngjitura
    Always be yourself, express yourself, have faith in yourself, don't go around looking to duplicate a successful personality.

  20. #55
    Minifotoja e anetarit mundiali
    mundiali eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    02-02-07
    Postime
    11

    Kryesore

    Pudink me kumbulla amerikane I marrim kumbullat ( sa te deshironi ju te beni ) i ndajm ne dysh dhe me pak uj i fergojm ne tenxhere,mandej i ndrydhim me mikser te pemeve duke ia shtu pak zane ( maz shume e holl ) derisa ta shohim masen e bere si pudink,e fusim ne frigorifer,te shperndara ne en te vogla,( sipas deshire ) pasi ti nxjerrim nga frigoriferi,e pregaditum ni shllag dhe ja qesim mbi seciles en dhe mbi e zbukurojm sipas deshire ( gjat pregaditjes mund ti qesim edhe pak sheqer ) Ju befte mire

    Ni krem i let dhe i shpejt, ni pudink vanille ( apo qfare deshironi ju,veq ju kisha preferu ne fillim ta provoni me pudink vanille) e pregaditni ashtu siq pregaditet normal pudinku,e qitni ne ni en pak me te fell,dhe e mbuloni qe ti zihet fryma mire dhe e futni ne frigorifer derisa te ftohet mire, ne anen tjeter merrni dy te bardhet e ves me dy lug sheqer dhe i tundni mire derisa te behet masa e qendrushme,e nxirni pudinkun nga frigoriferi i perzini te dyat bashke,veq gjat perzirjes duhet te kemi kujdes mos ti humbet forma,d m th e merzijm shum ngadal dhe masa eshte e gatshme, per servim duhet te ndahet lug luge mund ta servoni me torte ose me perime te ndryshme ju befte mire

  21. #56
    Minifotoja e anetarit claedy
    claedy eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    21-03-07
    Postime
    1

    Kryesore

    Po lexoj shume ketu, dhe eshte shume mire qe ju te gjithe postoni gjithe keto receta gatimi.
    Mirepo ene tani kam nje projekt ne universitet ketu ne angli, dhe me eshte kerkuar te konstruktoj nje restorant me kuzhine te paster tradicionale apo edhe ate bashkekohore Shqiptare.
    pra jam i interesuar qe te mar sa me shume receta apo edhe njohuri per gatime te ndryshme tradicionale e te hershme shqiptare, nga te gjitha krahinat e populluara me shqiptare.
    Nje interes te vecante do te kene ato gatime qe sidomos burojne nga fshati shqiptar.
    E pranoj se deri me tash, nuk kam munder te shoh ndonje recete te paster gatimi shqiptare.

    a mund te me ndihmoj ndokush?
    faleminderit klajdi

  22. #57
    Minifotoja e anetarit MrKaSaNoVa
    MrKaSaNoVa eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    01-04-07
    Postime
    1

    Kryesore

    Shum faleminderit per keto receta

  23. #58
    Minifotoja e anetarit bonaaa
    bonaaa eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    03-08-07
    Postime
    1

    Kryesore

    te gjitha keta receta jane shume te mire.

    ju faliminderit qe me mundesuat ta vizitoj kete faqe

  24. #59
    Minifotoja e anetarit atirem
    atirem eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    15-08-07
    Postime
    1

    Kryesore

    pershendetje

    a din kush receten per brumin e pices

  25. #60
    Minifotoja e anetarit anilapr
    anilapr eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    27-12-07
    Postime
    4
    Faqe ne Ditar
    1

    Kryesore

    Citim Origjinali i Postuar nga Qershija Shikoni Postimin
    Ju lutemi antarve te forumit qe kush din cdo lloj te embelsirave te shkruaje ne kete teme
    une kam nje reqet besoj se dote ju pelqen .MARRIM 500 GR KEKSA DHE I NDAJM NE COPA TE MEDHA ME PASTAJ IA QESIM EDHE 300 GRAM ARRA TE COPTUARA JO TE BLUME .NE NJE TENGJERE TE VOGEL I QESIM 1 GOTE E GJYSEM TE UJIT QUMESHT,1 QOKOLLAD PE KUZHIN,1 GOTE E GJYSEM SHEQER DHE 1 MARGARIN TE GJITHA KETO I VLOJM DHE NE FUND I BAJM BASHK ME KESAT KETO I MBESHTJELLIN NE FORME ROLLE

  26. #61
    Minifotoja e anetarit TinaHG08
    TinaHG08 eshte Jashte Linje Anetar/e
    Reg
    01-05-08
    Lokalizimi
    Lipjan,Dobrajë
    Postime
    148

    Kryesore

    Nuk Di Valla....hehe
    Që jeta të jua ndriqoj zemrën edhe në momentet më me errësirë.

Faqja 2 nga 2 E ParaE Para 12

Tema te ngjashme

  1. Summer Luau Appetizers/Desserts???
    By Maggie518 in forum Food & Drink
    Pergjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-07-2007, 18:16

Tags for this Thread

مواقع النشر (المفضلة)

مواقع النشر (المفضلة)

Rregullore Postimi

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

  • English
  • Shqip
  • Italiano
  • Deutsch
  • Français
  • Español
  • Hrvatski
  • Svenska
  • Russian
  • Nederlands
  • Arabic
  • Türkçe
  • 简体中文
Rreth nesh | Ndihme | Reklama | Sherbime | Kushtet e Perdorimit | Politika e Privatesise | Rss
Copyright © 2001- Parajsa.com All rights reserved.