Sukses i plote i Orkestres Frymore te Forcave te Armatosura te Shqiperise ne Festivalin e mirenjohur " TATOO 2012 " ne VIRGINIA te SHBA. Publiku amerikan komenton me superlativa dhe emigrantet shqiptare shijojne nje pjese te Shqiperise per te cilien jane te permalluar. Gjithçka ne filmin dokumentar " TATTO 2012 "

Kliko ta shikoni ketu