Jobs @Parajsa.com u rikthye perseri te funksionuarit ne menyre te plote, mbas problemeve qe patem me programinin qe realizonte popullimin e dhenave ne databazen e kompunitetit tone te punesimeve, sapo e beme aktiv versionin e ri qe ju ofron shume me teper alternativa dhe jane integruar me llogarine tuaj rrjete sociale si: Facebook, Twitter apo LinkedIn.

Me shume mundesira per punedhenesit dhe pune kerkuesit, pasi tashme Jobs @Parajsa.com eshte me profesionale!


Jobs @Parajsa.com is back again, after some issues we had with the script used to populate the database of our job community, we make the new version available to you, offering more options and integrations like: facebook, Twitter, LinkedIN directly connected with your account.

More opportunities for employers and job seekers as now Jobs @Parajsa.com has become more professional!

Jobs @Parajsa.com