P - Fjalori i ëndrrave


Përplasje
mes dy anijeve, një shenjë e mjerimit dhe shkatërrimit

Parashutë
sëmundje

Policia
shqetësim

Panterë
frikë

Papa
lumturi

Pako
vizite, udhëtim

Paradë
shpenzime të panevojshme

Park
jetë e kënaqëshme

Parfum
dashamirësi

Pasaportë
fat të keq, ndryshimi i vendit te banimit

Piktor
Nëse e sheh: humbje e një shkaku

Parukë
ju do të jeni karagjoz i shoqërisë

Pilula
diçka e keqe do të ndodhë

Piper
zemërimi

Pistoletë
zemërimi

Piston në një makinë
punë e lodhshme

Pupël
shqetësime

Pupël e bardhë
ju lani nderin tuaj

Pupël e zezë
vdekje

Porcelan
rrjedhshmëri

Thyerje e porcelanit
fort të papritura

Portfolio
sekret i tradhëtuar

Portret
riparimi gabimeve

Nëse sheh portretin tuaj
dashuriçkë e re

Pozitë
ftesë

Pushtet
shoqëri e keqe

Premtim
ndërprerje: juve ju shmangin

Promovim
nëse keni një promovim: jeni përfshirë në një rast kriminal

Profet
shpresa iluzore

Pronësi
mosmarrëveshje familjare e parëndësishme

Pajtim
lehtësim i vuajtjeve

Pagezimi
Jeni angazhuar ne dicka te rendesishme

Paratë

Për të parë se keni para ose keni fituar para në ëndrrën tuaj, tregon se suksesi dhe prosperiteti është brenda mundësive tuaja. Paratë mund të përfaqësojë besimin, vlerën, suksesin. Ju keni shumë besim në vete. Poashtu, ëndrrimet rreth të hollave i referohen edhe qëndrimeve tuaja në lidhje me dashurinë dhe çështjet e zemrës.

Nëse në ëndërr ju humbni paratë, nënkupton pakënaqësi të përkohshme në shtëpi dhe disa pengesa në çështjet tuaja. Ju mund të ndiheni të dobët, i pambrojtur dhe jashtë kontrollit mbi jetën tuaj reale. Përveç kësaj, juve mund t'ju mungojë ambicia, energjia dhe vetë-respekti.

Për të dhënë ose shpenzuar para në ëndërr, është analoge si për të dhënë dashuri. Ju jeni në kërkim të dashurisë.

Për të parë të tjerët duke i dhënë para dikujt, tregon se ju ndjeheni se injoroheni apo të lënë pas dore. Dikush nuk ju kushton vëmendje duke treguar dashuri të mjaftueshme ndaj jush.

Nëse luani me para ose i grumbulloni ato, tregon pasiguri apo egoizëm.

Kur ëndrroni që ju nuk keni para, tregon frikën e humbjes së vendit tuaj në botë ose që keni një ndjenjë sikur ju mungojnë aftësitë e nevojshme për të arritur një qëllimin të dëshiruar. Ju mund të neglizhoheni ose të liheni pas dore nga të tjerët.

Endrra në të cilën ju vjedhni para tregon se ju jeni në rrezik dhe duhet të jeni të kujdesshëm.
Në një notë pozitive, ajo mund të thotë që ju më në fund po arrini atributet që ju i shoqëroni me gjëra me vlerë.

Para

Nese ne ender gjeni Para ju del hidherim.
Nese sheh ender para te arte, prite qe te jeni fukarallake.
Para te imta pritet pasuri.

Peshku


Notimi i peshkut në ëndërr nënkupton njohuritë nga ndërdija.
Kështu nëse kapni një peshk, paraqet njohuritë të cilat janë sjellë në sipërfaqe. Nga ana tjetër, noti i peshkut në ëndërr mund të simbolizojë konceptim.

Peshku është edhe një simbol i lashtë i krishterimit
Ai gjithashtu mund të nënkuptojë edhe një situatë rrëshqitshme apo të pakuptueshme.

Ngrënia e peshkut simbolizon besimet tuaja, shpirtëroren, fatin, energjinë dhe ushqimin. Ai është ushqim për shpirtin.

Një peshk i ngordhur tregon pakënaqësinë dhe humbjen e pushtetit / pasurisë.

Gatimi i peshkut tregon se ju jeni duke inkorporuar realizimet tuaja të reja me anën shpirtërore dhe njohuritë. Nëse jeni duke pastruar peshkun në ëndërr, atëherë ju jeni duke ndryshuar shprehjet tuaja emocionale. Ju nuk e shprehni se si ju ndjeheni krejtësisht.