PDA

Versioni Origjinal : Libra vetem Libra!Administratori
19-02-2006, 14:36
Art dhe Arkitekture
Babel

Fjalor muzikor enciklopedik
Autori: Albana Balliu Sopa
Botoi: Omska-1
ISBN: 99927-52-22-X
Album pianistik
Autori: Sabrie Nushi
Botoi: Mokra
ISBN: 99927-781-2-1
nr. i faqeve: 61

Folklori muzikor - Polifonia shqiptare
Autori: Vasil Tole
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-176-5
nr. i faqeve: 198

Historia e mizikes boterore
Autori: Hamide Stringa
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-181-1
nr. i faqeve: 202

Piktore mesjetare korcare ne malin e shenjte Atos
Autori: Koco Zhegu
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-561-8

Enciklopedi e kinematografise shqiptare
Autori: Abaz T. Hoxha
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-555-

Kenga lirike qytetare ne vitet 30
Autori: Eno Koco
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-595-2

Nje jete mbi tastiere
Autori: Hamide Stringa
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-579-2

Probleme te mjeshterise se regjizorit
Autori: Esat Oktrova
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-80-8
nr. i faqeve: 254

Album pianistik
Autori: Sabrie Nushi
Botoi: Drier
ISBN: 99927-781-2-1
nr. i faqeve: 61

Vangjushit
Autori: Flori Sllatina
Botoi: Orana
ISBN: 99927-632-4-8

Arkitektura e kishave te Shqiperise
Autori: Aleksander Meksi
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-97-4
nr. i faqeve: 272

Kenga karakteristike korcare
Autori: Eno Koco
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-736-X
nr. i faqeve: 120

Lulebore (Album me kenge)
Autori: Simon GJONI
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-752-1
nr. i faqeve: 164

Kenge dhe melodi
Autori: Simon Gjoni
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-753-X
nr. i faqeve: 72

Instrumentat dhe arti i orkestrimit
Autori: Simon Gjoni
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-754-8
nr. i faqeve: 280

Nga Engre deri te Pikaso
Autori: Herman J. Veksler
Botoi: ART Center
ISBN: 9951-431-01-8
nr. i faqeve: 172
Perktheu: Shyqri Nimani

Arnavud: Artistet shqiptare ne Perandorine Osmane
Autori: Shyqyri Nimani
Botoi: Shtepia Botuese e Librit Shkollor Prishtine
ISBN: 99927-00-00-2

501 fjale te urta
Autori: Iliaz Bobaj
Botoi: LMG
ISBN: 99927-43-97-2
nr. i faqeve: 64

Bisede per artin
Autori: Josif Papagjoni
Botoi: OMSCA-1
ISBN: 99927-52-38-6
nr. i faqeve: 304

Restaurimi i monumenteve te arkitektures
Autori: Aleksander Meksi
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-48-6
nr. i faqeve: 200

Greta Garbo, Historia e saj
Autori: Antony Gronowicz
Botoi: MESONJTORJA
ISBN: 99927-46-02-5
nr. i faqeve: 401

Administratori
19-02-2006, 14:50
Historia

Historia e popullit shqiptar, vell. 1
Autori: Instituti i Historise
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-622-8

Historia e popullit shqiptar, Vell.2
Autori: Instituti i Historise
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-623-1

Skenderbeu- Jeta dhe vepra
Autori: Kristo Frasheri
Botoi: Akademia e Shkencave
ISBN: 99927-1-627-4

Shqiperia e vjeter
Autori: Theodor Ippen
Botoi: K&B
ISBN: 99927-777-6-1
nr. i faqeve: 272
Perktheu: Ardian Klosi

Lufta e Ballkanit
Autori: Fitzroy Maclean
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-805-1-7/1
Perktheu: Aleksander Koli

Akleksandri i madh
Autori: Artur Vajgal
Botoi: Bargjini
ISBN: 99927-952-4-1

Historia e Himares
Autori: Aleko Rapo
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-86-7
nr. i faqeve: 152

Tensioni greko-shqiptar
Autori: Beqir Meta
Botoi: Geer
ISBN: 99927-792-5-X
nr. i faqeve: 640

Kanuni i Leke Dukagjinit - varianti i Mirdites
Autori: Xhemal Meci
Botoi: Geer
ISBN: 99927-832-1-4
nr. i faqeve: 390

Shqiperia me 1927
Autori: T. Selenica
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-726-6-2
nr. i faqeve: 424

Iliret dhe Iliria te autoret antike
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-639-8

Shqiperia vendi i shqiptareve
Autori: Hugo Adolf Berzatnik
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-32-X

Historia e italianeve
Autori: Giuliano Procacci
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-370-4

Larg dhe prane Shqiperise
Autori: Ekrem Bardha
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-74-6
nr. i faqeve: 344

Ligjerimi Nacionalist ne Shqiperi
Autori: Enis Sulstarova
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-58-01-5
nr. i faqeve: 160

Vetizolimi
Autori: Elmas Leci
Botoi: IS&M
ISBN: 99927-742-2-3
nr. i faqeve: 260

Po tani nga do t%ia mbash
Autori: Hans Falada
Botoi: Bargjini
ISBN: 99927-770-9-5
nr. i faqeve: 354

Po tani nga t'ja mbash
Autori: Hans Falada
Botoi: Bargjini
ISBN: 99927-852-3-3
nr. i faqeve: 354

Skenderbeu dhe pasardhesit e tij
Autori: C.Padiglione
Botoi: IDEART
ISBN: 99927-797-6-4
nr. i faqeve: 144

Kujtime per Ali Pashen
Autori: Ibraim Manzur Efendi
Botoi: Globus R
ISBN: 99927-57-18-3

Skenderbeu e pasardhesit e tij
Autori: Carlo Padiglione
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-797-4-7

Paqeruajtesit shqiptare
Autori: Malko Zace
Botoi: Geer
ISBN: 99927-767-7-3

Historia e popullit shqiptar 1
Autori:
Botoi: Akademia e Shkencave
ISBN: 99927-1-622-3

Gruaja ne Shqiperi (1912-1939)
Autori: Fatmira Musaj
Botoi: Akademia
ISBN: 99927-783-7-7
nr. i faqeve: 360

Mirdita : intervista
Autori: Gjon Marku
Botoi: Mirdita
ISBN: 99927-937-5-8
nr. i faqeve: 207

Kryengritja e Malesise se Mbishkodres e vitit 1911
Autori: Romeo Gurakuqi
Botoi: Phoenix
ISBN: 99927-690-5-X

Luma ne luftrat per liri
Autori: Shefqet Hoxha
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-767-9-X

Portrete e syzime atdhetaresh
Autori: Shefqet Hoxha
Botoi: Geer
ISBN: 99927-767-4-9

Ballkani - historia dhe qyteterimi
Autori: Ferdinand Schevill
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-48-88-5
Perktheu: Enian cela

Historia e Romes
Autori: Shaban Dervishi
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-167-6
nr. i faqeve: 240

Historia e ballkanit
Autori: Th. Murzaku, A. Mullai
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-175-7
nr. i faqeve: 280

Musa Demi dhe qendresa came
Autori: Hajredin Isufi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-10-3
nr. i faqeve: 418

Historia e perandorise bizantine (ribotim)
Autori: Georg Ostrogorski
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-84-6
Perktheu: Pellumb Xhufi

Kureshti nga jeta e njerezve te shquar
Autori: Iljaz Gogaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-094-2

Arvanitasit dhe prejardhja e grekeve
Autori: Aristidh P. Koka
Botoi: 55
ISBN: 99927-820-0-5
nr. i faqeve: 558
Perktheu: Aldior Agora

Arvanitet dhe shqiptaret ne luften clirimtare te popullit grek
Autori: Dhimiter Grillo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-674-6

Plava e Gucia ne levizjen kombetare
Autori: Elmaz B. Plava
Botoi: Marin Barleti
ISBN: 99927-39-22-3
nr. i faqeve: 292

Lufta e Vlores
Autori: Ago Agaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-613-4

Shkrime historike 4
Autori: Aleks Buda
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-274-0

Historia e librit
Autori: Aleksander Stipceviq
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-371-2

Iliret - historia, jeta, kultura, arti
Autori: Aleksander Stipceviq
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-609-6

Xheme Gostivari
Autori: A. Llunji, I. Metaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-468-9

Levizja kombetare ne Vlore
Autori: Bardhosh Gace
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-185-X

Labova ne shekuj
Autori: F. Meksi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-243-0

Berati ne kohen osmane
Autori: Ferit Duka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-406-9

Neoshqiptarizma, nje model i braktisur
Autori: Ndricim Kulla
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-774-9-4
nr. i faqeve: 123

Themelimi i shteteve kombetare te Ballkanit, 1804-1920
Autori: Charles dhe Barbara Jelavich
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-46-1
nr. i faqeve: 324
Perktheu: Betim Muco

Trashigime Thrako-Ilire
Autori: Shtjefen Gjecovi
Botoi: Ora
ISBN: 99929-873-0-9

Udha e Arte
Autori: Fitzroy Maclean
Botoi: OMBRA GVG
ISBN: 99927-850-5-7
nr. i faqeve: 218

Ataturku, rilindja e nje kombi
Autori: Patrick Kinross
Botoi: UEGEN
ISBN: 99927-54-45-1
nr. i faqeve: 450

Frati i pashallareve bushatli te Shkodres - Kronike e gojdhane
(At Erasmo Balneo, 1756-1788)
Autori: At Zef Pllumi
Botoi: Botime Franceskane
ISBN: 99927-789-8-9
nr. i faqeve: 140

LANc dhe legjenda e luftes civile
Autori: Xhemil Frasheri
Botoi: DARDANIA
ISBN: 99927-936-0-0
nr. i faqeve: 495

Europa lindore qendrore midis dy luftrave boterore
Autori: Joseph Rothschild
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-31-3
nr. i faqeve: 408

Perkthyesi i Stalinit
Autori: Valentin Berezhkov
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-82-X
nr. i faqeve: 384

Lufta ime e heshtur. Autobiografia e nje spiuni
Autori: Kim Philby
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-56-0
nr. i faqeve: 304

Zhvillimet politike ne periudhen e Luftes Antifashiste Nacionalclirimtare
7 prill 1939 - 29 nentor 1944
Autori: Shyqyri Ballvora
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-36-4
nr. i faqeve: 680

Ne gjurme te historise shqiptare
Autori: Stefanaq Pollo
Botoi: Akademia e Shkencave
ISBN: 99927-938-0-5
nr. i faqeve: 370

Kalaja e Kanines dhe shkrime te tjera
Autori: Eqerem Bej Vlora
Botoi: Koci
ISBN: 99927-871-5-5
nr. i faqeve: 92

Ne udhekryqet e historise dhe te historiografise shqiptare
Autori: Izber Hoti
Botoi: Instituti i Historise
ISBN: 9951-409-03-2
nr. i faqeve: 410

Pushtimi gjerman ne Shqiperi
Autori: Xhelal Gjecovi
Botoi: Akademia e Shkencave
ISBN: 99943-653-71
nr. i faqeve: 220

Shoket e mi te Kembrixhit
Autori: Juri Modin
Botoi: Onufri
ISBN: 99943-32-29-5
nr. i faqeve: 300
Perktheu: Kujtim Jaho

Rinia me tregoi emrat e ...
Autori: Salvatore Cancemi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99943-33-13-5
nr. i faqeve: 128
Perktheu: Zamir Poda

Ditari sekret i Napoleon Bonapartit
Autori: Ptrik Ravinjan
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-837-4
nr. i faqeve: 298
Perktheu: Nasi Lera

Himara ne shekuj
Autori: Grup autoresh
Botoi: Akademia e Shkencave
ISBN: 99943-630-5-0
nr. i faqeve: 505

Luftetaret e paqes
Autori: Bernard Kusher
Botoi: Mesonjtorja
ISBN: 99927-55-74-1
nr. i faqeve: 374
Perktheu: Zana Lipe

Lufta e dyte boterore
Autori: Winston Churchill
Botoi: Fan Noli
ISBN: 99943-659-5-1
nr. i faqeve: 369
Perktheu: Hatixhe Luli

Lindja e turqise moderne
Autori: Bernard Lewis
Botoi: SHLK
ISBN: 99943-641-2-X
nr. i faqeve: 660
Perktheu: Krenar Hajderi

Ku eshte gabuar?
Autori: Bernard Lewis
Botoi: SHLK
ISBN: 99943-641-0-3
nr. i faqeve: 286
Perktheu: Piro Misha

Mirash Ivanaj - personalitet i shquar i universit Shqiptar
Autori: Iljaz Gogaj
Botoi: Erik
ISBN: 99927-938-5-1
nr. i faqeve: 239

Apologji per historine ose mjeshteria e historianit
Autori: Marc Bloch
Botoi: Shtepia e librit dhe komunikimit
ISBN: 99927-780-0-8
nr. i faqeve: 208
Perktheu: Fatos Kongoli

Mesjeta ne zanafillat e identitetit evropian
Autori: Jacques Le Goff
Botoi: SHLK
ISBN: 99927-780-3-2
nr. i faqeve: 132
Perktheu: Persida Asllani

Ali Pashe Tepelena
Autori: Alphonse de Beauchamp
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-030-1
nr. i faqeve: 245
Perktheu: Veli Veliu

Histori e Antikes
Autori: Mejdi Elezi
Botoi: Universiteti i Prishtines
ISBN: 9951-00-014-2
nr. i faqeve: 628

Dervishet dhe teqete: ne Kosove, ne Sanxhak dhe ne rajonet perreth
Autori: Jashar Rexhepagiqi
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-032-8
nr. i faqeve: 233
Perktheu: Shefqet Riza

Pese mendimtaret me te vjeter te kultures tone kombetare
Autori: Zija Xholi
Botoi: Gjergj Fishta
ISBN: 99927‚??901-1-3
nr. i faqeve: 200

Nacionalizmi ne Ballkanin postkomunist
Autori: Eva Tafili (Hyskaj)
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-60-X
nr. i faqeve: 208

Princi i perfolur Leke Dukagjini
Autori: Tonin cobani
Botoi: Lisistan &Toena
ISBN: 99927-739-5-2
nr. i faqeve: 190

Ankthi i fundshekullit
Autori: Rexhep Zogaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-759-9
nr. i faqeve: 224

E verteta mbi Rikard Sorgen
Autori: S. Goliakov, V. Ponizovski
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-59-6
Perktheu: Astrit Telegrafi

Shqiperia nje dhe njemije
Autori: Indro Montanelli
Botoi: IDEART
ISBN: 99927-721-6-6
nr. i faqeve: 137

Mashtrim i frikshem, 11 shtator 2001
Autori: Thierry Meyssan
Botoi: Ora
ISBN: 99927-81-44-0
nr. i faqeve: 177
Perktheu: Sejdi Qerimaj

Historia e Shqiperise pergjate shek. XX
Autori: Nina Smirnova
Botoi: Ideart
ISBN: 99943-648-7-1
nr. i faqeve: 504
Perktheu: Korab Hoxha, Fatmir Mborja

cfare thote arkeologjia per popujt indoevropiane
Autori: Pedro Bosch- Gimpera
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-43-X
Perktheu: Xhevat Lloshi

Elementi shqiptar ne Greqi
Autori: J. Ph. Fallmerayer
Botoi: Saraci
ISBN: 99927-950-0-X
nr. i faqeve: 323
Perktheu: Nestor Nepravishta

Historia boterore e qyteterimit 3
Autori: Karl Grimberg
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-5 4 4 4 3
nr. i faqeve: 276
Perktheu: Pellumb Nako

Marredheniet shqiptare-jugosllave
Autori: Ali Hadri
Botoi: Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves
ISBN: 9951-413-06-4
nr. i faqeve: 324

Historia e sherbimeve sekrete ne Luften e Dyte Boterore
Autori: Anthony Cave Brown
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-25-9
nr. i faqeve: 624
Perktheu: P. Koci

Kulla e sahatit
Autori: Ardian Vebiu
Botoi: K&B
ISBN: 99927-903-1-8
nr. i faqeve: 85

Una bella e grande rosa
Autori: Riccardo Muner sr.
Botoi: Logoreci
ISBN: 99927-837-4-5
nr. i faqeve: 100
Perktheu: S. Nurishmi

Safet Butka
Autori: Uran Butka
Botoi: Maluka
ISBN: 99927-940-4-0
nr. i faqeve: 740

Poshterimi ne Ballkan
Autori: Ismail kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-74-9
nr. i faqeve: 97

Trashigime Thrako-Ilirjane
Autori: Shtjefen Gjecovi
Botoi: Ora
ISBN: 99927-873-0-9
nr. i faqeve: 80

Administratori
19-02-2006, 14:59
Leterisa : ProzaAndrra e Pretashit
Autori: Anton Harapi
Botoi: Shpresa&Faik Konica
ISBN: 9951-406-22-10
nr. i faqeve: 212

Procedura
Autori: Harry Mulisch
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-17-8
Perktheu: Edit Dibra

Mbama pak pallton, cun
Autori: Faik Ballanca
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-725-4

Turpi
Autori: J.M. Coetzee
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-886-3-1
Perktheu: Klodian Brici

Vepra 3
Autori: Ernest Koliqi
Botoi: Faik konica
ISBN: 9951-06-049-3
nr. i faqeve: 255
Pergatiti: Hasan Hasani

Vepra 6
Autori: Ernest Koliqi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-056-0
nr. i faqeve: 648
Pergatiti: Hasan Hasani

Pasardhesi
Autori: Ismail Kadare
Botoi: 55
ISBN: 99927-820-9-9

Vajza e Agamemnonit
Autori: Ismail Kadare
Botoi: 55
ISBN: 99927-820-8-0

Nje burre
Autori: Oriana Fallaci
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-49-9
nr. i faqeve: 664

Bisede me tim bir
Autori: Fernando Savater
Botoi: SHLK
ISBN: 99927-780-8-3
nr. i faqeve: 156
Perktheu: Arben Puto

Nje grua me te verdha ne pyllin e Buddha-s
Autori: Vath Koreshi
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-33-1
nr. i faqeve: 144

Orfeu: Ne Zululanden e re
Autori: Bashkim Shehu
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-703-3

Oret
Autori: Michael Cunningham
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-42-1
nr. i faqeve: 260
Perktheu: Albana Sala

Verberia
Autori: Jose Saramago
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-30-8
nr. i faqeve: 360
Perktheu: Nasi Lera

Fat qesharak
Autori: Fabrizio De Andre, Alessandro Gennari
Botoi: Korbi
ISBN: 99927-788-0-6
Perktheu: Yljjet Alicka

Vepra
Autori: Branko Merxhani
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-846-7-9

Hija
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-25-0
nr. i faqeve: 240

Jeta loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-04-8
nr. i faqeve: 246

Dueli
Autori: Agron Tufa
Botoi: Ora
ISBN: 99927-814-1-6
nr. i faqeve: 145

Lejania
Autori: Petro Marko
Botoi: OMSCA-1, 2002
ISBN: 99927-40-79-5

Aferite perzgjedhese
Autori: Johan Volfganf von Goethe
Botoi: Elena Gjika, 2002
ISBN: 99927-698-82
Perktheu: Aristidh Ristani

Shkopi
Autori: Agim Isaku
Botoi: GEER, 2002
ISBN: 99927-7-6-5
nr. i faqeve: 324

Ushqimet tokesore
Autori: Andre Gide
Botoi: Erik, 2002
ISBN: 99927-778-3-4
nr. i faqeve: 143
Perktheu: Mihal Hanxhari

Lekura
Autori: Kurcio Malaparte
Botoi: Omsca, 2002
ISBN: 99927-40-90-6
nr. i faqeve: 368
Perktheu: Klio Vangjeli

Portret ne sepje
Autori: Isabel Allende
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-20-0
Perktheu: Nasi Lera

Une e dashurova Saudine
Autori: Dhimiter Gjoka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-566-9

Nje aventure ne Tirane
Autori: Dionis Bubani
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-10-6
nr. i faqeve: 174

Ultimatumi
Autori: Petro marko
Botoi: Omska
ISBN: 99927-40-94-9
nr. i faqeve: 308

Autobiografia e popullit ne vargje
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-18-8
nr. i faqeve: 176


Na ruaj mendte, o Zot!
Autori: Dhimiter Xhuvani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-101-9


Jeta ime
Autori: L. D. Trockij
Botoi: Argeta LMG
ISBN: 99927-616-0-1
nr. i faqeve: 337


Mot i keq per dashuri
Autori: Bashkim Hoxha
Botoi: Teuta
ISBN: 99927-751-3-0
nr. i faqeve: 112


Tregome endrrat e tua
Autori: Sidney Sheldon
Botoi: Argeta LMG
ISBN: 99927-43-69-7
nr. i faqeve: 332


Udhetim i shkurter sentimental
Autori: Italo Svevo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-416-6


Quo vadis 2
Autori: Herman Sienkevic
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-154-7


Park Avenju Nr. 79
Autori: Harold Robbins
Botoi: Bargjini
ISBN: 99927-770-6-0
nr. i faqeve: 340


Antologji e poezise turke te shekullit te XX
Autori:
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-733-2-4
nr. i faqeve: 240


Dua
Autori: Brunilda Zllami
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-632-0


Antologji e poezise bullgare
Autori:
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-719-8-4
nr. i faqeve: 284


Quo vadis 1
Autori: Henrik Stinkevic
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-153-1


Indiferentet
Autori: Alberto Moravia
Botoi: Argeta LMG
ISBN: 99927-43-67-0
nr. i faqeve: 264


Tundimi i Shen Antuanit
Autori: Gustav Flober
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-360-7


Koktej
Autori: Viktor Hygo
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-93-5
Perktheu: Orion Zavalani
Pergatiti: Orion ZavalaniGjarperinjte e endrres
Autori: Riat Ajazaj
Botoi: Rozafa
ISBN: 99927-10-11-342
nr. i faqeve: 135


Bote pa engjej e pa shenjtore
Autori: Ivan Klima
Botoi: Konica
ISBN: 99927-653-5-8


Qyteti i ministrave
Autori: Faruk Myrtaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-071-3


Nje enderr evropiane midis Al Pacinos...
Autori: Fatos Kongoli
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-419-0


Vejusha gazmore
Autori: Dionis Bubani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-459-8


E paperseritshmja Vace Zela
Autori: Violeta Librazhdi
Botoi: Mesonjtorja
ISBN: 99927-55-09-1
nr. i faqeve: 76


Diell ne mesnate
Autori: Diana culi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-305-4


Vajza e gjysmes se diellit
Autori: Vojsava Nelo
Botoi: Kodea
ISBN: 99927-716-6-6
nr. i faqeve: 300


Viti i apokalipsit
Autori: Gentian Vyshka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-231-7


Rrethi
Autori: Bashkim Shehu
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-591-X
nr. i faqeve: 472


Atje dhe diku
Autori: Kim Mehmeti
Botoi: Rozafa
ISBN: 99927-10-11-241


Mjellma
Autori: Gjergj Zheji
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-396-8


Funerali i pafundme
Autori: Visar Zhiti
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-19-X


Jesmine
Autori: Martin Camaj
Botoi: Camaj-Pipa
ISBN: 99927-49-69-5
nr. i faqeve: 60


Papagalli ne dogane
Autori: Dionis Bubani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-097-7


Balzaku - dashuria e fundit
Autori: Natan Ribak
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-850-6-3
Perktheu: Qamil Bredhia

Zonja ne te verdha
Autori: Jessica Fletcher & Donald Bain
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-02-x


Lot te padukshem
Autori: Anton cehov
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-886-0-4


Njeriu me dy kembe te majta
Autori: Pelham G. Wodehouse
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-870-0-7


Skenderbeu-Mbreti i kurorezuar nga engjejt
Autori: Hamdi Meca
Botoi: Jerusalem
ISBN: 99927-730-6-5


Mexico: ditari i luftes
Autori: Vladimir Arsenijevic
Botoi: Sabaiumbb
ISBN: 9951-416-00-4
nr. i faqeve: 279
Perktheu: Shkelzen Maliqi

Shtangie dhe dritherima
Autori: Amelie Nothomb
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-822-6-9/1
nr. i faqeve: 145
Perktheu: Adriana Koxhaj

Profeti
Autori: Kanhlil Gibron
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-692-4
Perktheu: Maksim Rakipaj

Mendafshi yt, zonje
Autori: Alessandro Baricco
Botoi: Letrat
ISBN: 99927-721-5-8
Perktheu: Dritan cela

Mos dashuro kurre nje te huaj
Autori: Harold Robbins
Botoi: Konica
ISBN: 99927-653-2-1
Perktheu: Amik Kasaruho

Vrases pa dashje
Autori: Aleksandra Marinina
Botoi: OMSCA
ISBN: 99927-52-05-X


Maska e nje tjetri
Autori: Aleksandra Marinina
Botoi: Omska-1
ISBN: 99927-52-21-1
Perktheu: Sokrat Gjerazi

Sa veshtire te besosh
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-46-1
Perktheu: Blendi kraja

Nene Dana
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-38-3
Perktheu: Evis Cerga

Anima Mundi
Autori: Susana Tamaro
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-870-1-5
Perktheu: Nirvana Shkelzeni - Meca

Triumfi dhe tragjizmi i Erazmit te Roterdamit
Autori: Srefan Zweig
Botoi: SHLK
ISBN: 99927-780-4-0
Perktheu: Ferdinand Leka

Triumfi dhe tragjizmi i Erazmit te Roterdamit
Autori: Srefan Zweig
Botoi: SHLK
ISBN: 99927-780-4-0
nr. i faqeve: 174
Perktheu: Ferdinand Leka

Ditari i nje vajze anonime nga Viena
Autori:
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-866-5-5


Atje dhe dikur
Autori: Kim Mehmeti
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-021-2
nr. i faqeve: 156


Park Avenju Nr. 79
Autori: Harald Robbins
Botoi: Bargjini
ISBN: 99927-770-4-4
Perktheu: Amik Kasaruho

Keshtjella
Autori: Franc Kafka
Botoi: Bargjini
ISBN: 99927-852-0-9
nr. i faqeve: 354


Seksi i dyte
Autori: S. De Beauvoir
Botoi: McM cabej
ISBN: 99927-33-29-2
nr. i faqeve: 272


Mata Hari
Autori: Xhilja Uillrajt
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-07-6
nr. i faqeve: 328


Kurtizanja
Autori: Maurice Druon
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-13-3
nr. i faqeve: 192
Perktheu: Mico Gubeta

Dinozauret e ndergjegjes
Autori: Brunilda Zllami
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-391-2


Marrezia e fatit
Autori: Danielle Steel
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-28-1


Portat e harreses
Autori: Autore te ndryshem
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-445-X


Dialog me Alain Bosquet
Autori: Ismaik Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-30-66-8
nr. i faqeve: 198


Gjarpri i shtepise
Autori: Arjan Leka
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-797-5-6
nr. i faqeve: 264


Puthja e udheheqesit
Autori: Jonila Godole
Botoi: Aleph
ISBN: 99927-766-7-6


Mikrofabula
Autori: Ferid Lamaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-54-23-0
nr. i faqeve: 164


Puthja nen kengen e bilbilave
Autori: Barbara Cartland
Botoi: Globus R
ISBN: 99927-57-03-5


Dritarja e nates
Autori: Frode Grytten
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-91-9
nr. i faqeve: 224


Lektisje dashurie
Autori: Bernhard Shlink
Botoi: DUDAJ
ISBN: 99927-50-25-9
nr. i faqeve: 272


Kush di te dashuroje eshte i lumtur
Autori: Hermann Hesse
Botoi: DUDAJ
ISBN: 99927-50-32-4
nr. i faqeve: 252


Parfumi- Historia e nje vrasesi
Autori: Patrick Suskind
Botoi: DUDAJ
ISBN: 99927-50-37-5
nr. i faqeve: 272


Shqiperi: Mision i pamundur
Autori: Gerard De Villiers
Botoi: VATRA
ISBN: 99927-811-5-7
nr. i faqeve: 300


Postieri i Nerudes
Autori: Antonio Skarmeta
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-866-3-9


Do te dashurohemi neser
Autori: Andre Stil
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-822-7-7


Dashurite e fshehta te Stalinit
Autori: Vladimir Karpov
Botoi: Erik
ISBN: 99927-831-3-3
nr. i faqeve: 110
Perktheu: Guri Shyti

Dashuria e Matildes
Autori: Milto Gurra
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-822-6-9
nr. i faqeve: 182


Njerezit e mjegulles
Autori: Henry Rider Haggard
Botoi: Drier
ISBN: 99927-50-17-0
Perktheu: Sonila Pasmaciu

Hingellimat e shiut
Autori: Zyhdi Morava
Botoi: Omska
ISBN: 99927-40-92-4


Tregime
Autori: Petro Marko
Botoi: Omska
ISBN: 99927-40-93-2


Vdekja dhe busulla (tregime)
Autori: Jorge Luis Borges
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-92-4
Perktheu: Mira Meksi

Nje vjoline ne sketerre (kujtime)
Autori: Haura
Botoi: Argeta-LMG
ISBN: 99927-43-46-8


E fshehta e lugines se heshtur
Autori: Teodor Haxhijakovi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-569-3


Kapiteni Grif
Autori: Jack London
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-48-93-1
Perktheu: Lavdimir Marku

Si nuk u prish bukuria
Autori: Dalan Shapllo
Botoi: Globus
ISBN: 99927-44-65-0


Ambasadori VOA
Autori: Xhevdet Shehu
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-779-2-3


Epistolari i Ibrahim Shytit
Autori: Bardhosh Gace
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-372-0


A eshte njeri
Autori: Primo Levi
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-5-7
Perktheu: Genci Pjetri

Novela
Autori: Anton cehov
Botoi: Argeta-LMG
ISBN: 99927-43-44-1


Vepra, Vellimi IV
Autori: Faik Konica
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-00-6
nr. i faqeve: 292
Pergatiti: Nasho JorgaqiLigjerime
Autori: Fan S. Noli
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-06-5
nr. i faqeve: 484
Pergatiti: Nasho JorgaqiBija e fatit
Autori: Isabel Allende
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-24-3
nr. i faqeve: 452
Perktheu: Amik Kasaruho

Bije prostitute
Autori: Kristina Gren
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-26-X
nr. i faqeve: 344
Perktheu: Arlinda Dudaj (Hovi)

Tri jetet e Ana Marksit
Autori: Kristina Gren
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-22-7
nr. i faqeve: 512
Perktheu: Brikena Kadzadej

Shkelqesia e tij
Autori: Emil Zola
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-21-9
nr. i faqeve: 474
Perktheu: Sotir Caci

Zhozefine Bonaparti
Autori: Sandra Gullard
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-23-5
nr. i faqeve: 448
Perktheu: Evis Cerga

Oriana
Autori: M.Xh.Malie
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-25-1
nr. i faqeve: 256
Perktheu: Yllka Beshirja

Pertej pasqyres
Autori: Simone De Beauvoir
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-27-8
nr. i faqeve: 216
Perktheu: Ilia Lengu

Nga hartimi i Kristines
Autori: rahman Xhafellari
Botoi: Mokra
ISBN: 99927-781-6-4


Buka dhe thika
Autori: Dhimiter Shuteriqi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-09-X


Mesazhe nga jeta: episode , satira, fjale te urta
Autori: Jonuz Tafaj
Botoi: Neraida
ISBN: 99927-752-3-8


Dite te qeta ne Klishi
Autori: Henry Miller
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-91-6
Perktheu: Elvana Zaimi

Aferite perzgjedhese
Autori: Johann Wolfgang von Goethe
Botoi: Elena Gjika
ISBN: 99927-698-8-2
nr. i faqeve: 286
Perktheu: Aristidh Ristani

Tre guret e zez ne Preveze V.1
Autori: Albert Kotini
Botoi: Fllad
ISBN: 99927-754-8-3


Tre guret e zez ne Preveze V.2
Autori: Albert Kotini
Botoi: Fllad
ISBN: 99927-754-9-1


Duaje te afermin tend
Autori: Erich Maria Remarque
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-00-9
Perktheu: Sokrat Gjerazi

Kane thene per dashurine: Perbledhje fjalesh tezgjedhura
Autori: Besim Shyti
Botoi: Flesh
ISBN: 99927-647-6-7


Njerezit e mjegulles
Autori: Henry Rider haggard
Botoi: Drier
ISBN: 99927-680-5-3
Perktheu: Sonila Pasmaciu

Plaku dhe deti
Autori: Ernest Hemingway
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-79-7
Perktheu: Ismail Kadare

Vera pa kthim
Autori: Besnik Mustafaj
Botoi: Ora
ISBN: 99927-765-4-4


Nuk shitet shpirti ne tetor
Autori: Fatos Arapi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-559-6


Novela v 2
Autori: Anton cehov
Botoi: Argeta-LMG
ISBN: 99927-43-45-X


Martohu me mua
Autori: Pat Booth
Botoi: Konica
ISBN: 9927-759-4-7
Perktheu: Evis Cerga

clirimi i perjetesise
Autori: Brunilda zllami
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-554-5


Novela te zgjedhura
Autori: Franc Kafka
Botoi: Apollonia
ISBN: 99927-748-3-5
Perktheu: Gjergj Vlashi

Nje univers ne nje rrokje
Autori:
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-85-1
Perktheu: Luan Canaj

Pergjigjmu
Autori: Suzana Tamara
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-86-X
Perktheu: Vjollca Lisi

Aleph: novela
Autori: Jorge Luis Borges
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-48-87-7
Perktheu: clirim Mukli

cifti i dashuruar
Autori: Leo Buscaglia
Botoi: Plejada
ISBN: 99927-774-4-3
Perktheu: clirim Mukli

Fabula erotike
Autori: Ferit Lamaj
Botoi: Deas
ISBN: 99927-621-8-7


Kater bijte e Eves
Autori: Visente B. Ibanjez
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-19-7
nr. i faqeve: 188
Perktheu: Amik Kasaruho

Miloshi, heroi i Kosoves : legjende
Autori:
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-558-8
Perktheu: Ago Agaj
Pergatiti: Visar XhitiBurgjet e shtetit burg
Autori: Agim Musta
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-107-6


Antologji e tregimit hispanikoamerikan te shekullit XX
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-16-2
nr. i faqeve: 320
Perktheu: Gjergj Vlashi
Pergatiti: 00Mergimi dhe mbreteria
Autori: Albert Kamy
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-805-1-7
nr. i faqeve: 174
Perktheu: N. Farfi, l. Canaj

Nga Toirana ne Stokholm
Autori: Vedat Kokona
Botoi: Kokona
ISBN: 99927-726-7-0
nr. i faqeve: 132


Nostalgjia
Autori: Milan Kundera
Botoi: Albin
ISBN: 99927-51-19-3
nr. i faqeve: 134
Perktheu: Jani Guxo

Vila e vetmuar
Autori: Miho Gjini
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-31-58-3
nr. i faqeve: 88


Nje ore nen qiri
Autori: Eva Gavani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-617-7
nr. i faqeve: 98


Aventurat e Met beges
Autori: Ramazan Hushi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-580-4
nr. i faqeve: 80


Mes dy dashurive
Autori: SAokol Lekaj
Botoi:
ISBN: 99927-1-605-3
nr. i faqeve: 80


Kur dy zemra dashurohen
Autori: Zaho Balili
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-550-2
nr. i faqeve: 112


Vivaldi pa stine
Autori: Kostandin Dhamo
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-1-9


Mjerim pa fund
Autori: Agim Musta
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-358-5


Presidentet e SHBA
Autori: Petrit Berhami
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-0-6


Nje engjell me thote cdo dite te verteten
Autori: Alberto Moravia
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-587-1


Muzgu i mendjes
Autori: Fatmir Sulejmani
Botoi: Brezi 9
ISBN: 9989-2109-2-6
nr. i faqeve: 210


Rrefimi i nje vajze
Autori: Andre Gide
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-263-5
Perktheu: Jolanda Kostari

Mynxyra
Autori: Anton Papleka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-246-5


Intervista
Autori: Artan Kristo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-316-X


Ne krahet e lirise
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927– 50-47-2
nr. i faqeve: 453
Perktheu: Pranvera Xhelo

Zemer gruaje
Autori: Autore te ndryshem
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-599-1


Sa veshtire te besosh
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-46-4
Perktheu: Blendi Kraja

Shitesi i gurit te varrit
Autori: Behar Gjoka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-111-6


Kosova dialog
Autori: Aferdita Sokoli
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-312-7


Ditari i Brixhit Xhonsit
Autori: Helen Fillding
Botoi: Sejko
ISBN: 99927-769-6-X
Perktheu: Doris Bytyci - Cerga

Labirintet e Medeas
Autori: Brunilda Zllami
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-135-3


Atala
Autori: Fransua Shatobrian
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-15-4
nr. i faqeve: 106
Perktheu: Edlira Teferici

Dashnori i Gjysmehijes
Autori: Alfred Andersh
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-18-9
nr. i faqeve: 106
Perktheu: Irena Nasi

Nuk m'u nda burgu i Burrelit
Autori: Beqir Ajazi
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-5-9


Syri i ujt' i Struges
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-7-5


Mencuria e njerezimit (The Wisdom of Mankind)
Autori: Afrim Karagjozi
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-4-0


Lemoshe ne preher te fatit
Autori: Elmiha Drishti
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-6-7


Ferri i care
Autori: Visar Zhiti
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-02-5


Nusja nga Evropa
Autori: Qamil Buxheli
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-56-5


Hordubal
Autori: Karel capek
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-08-4
nr. i faqeve: 148
Perktheu: Gezim Erebara

Duke kerkuar Lisistraden
Autori: Eleni Laperi
Botoi: Elena Gjika
ISBN: 99927-793-0-6


Dy novela
Autori: Natalia Ginzburg
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-14-6
nr. i faqeve: 198
Perktheu: Yllka Beshirja

Nje, asnje dhe njeqindmije
Autori: Luigi Pirandelo
Botoi: Sejko
ISBN: 99927-769-7-8
Perktheu: Dritan cela

Rruga ne te cilen rralle shkohet
Autori: Scott Peck
Botoi: Alb-Ass
ISBN: 99927-700-8-2
Perktheu: Latif Ajrullai

Frosina e Janines
Autori: Mira Meksi
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-01-0


Tesi i D'Erbervileve (ribotim)
Autori: Tomas Hardi
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-9-X
Perktheu: Bujar Doko

Shkretetira e dashurise
Autori: Fransua Moriak
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-822-4-2
Perktheu: Luan Canaj

Moshe e trazuar
Autori: Dacia Maraini
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-822-1-8
Perktheu: Klodeta Dibra

Eter e bij
Autori: Turgeniev
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-2-2
Perktheu: Dalan Shapllo

Kenga e fundit e Marko Bocarit
Autori: Faik Ballanca
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-1-4


Brenga e studentit
Autori: Aqif Malaj
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-668-4-3


Zonja Bovari
Autori: Gustav Flobert
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-55-7
Perktheu: Viktor Kalemi

Mergata e Qyqeve, vol. 2
Autori: Nasho Jorgaqi
Botoi: ERI
ISBN: 99927-923-2-9
nr. i faqeve: 402


Vepra, vol. 1
Autori: Fan S. Noli
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-39-1


Gjysem vellai
Autori: Lars Saa Bye Christensen
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-16-X
nr. i faqeve: 704
Perktheu: Nazmi Xhomara

Njeriu i pare
Autori: Alber Kamy
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-00-0-0
Perktheu: Ajsela Koka

Perpara fundit
Autori: Ernesto Sabato
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-00-0-1
Perktheu: A. Koka

Enxhenia e Franvalit
Autori: Donatie-Alfons-Fransua, Markezi De Said
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-1-7
nr. i faqeve: 152
Perktheu: Vladimir Bako

Portreti i nje shtiracaku
Autori: Fernando Pesoa
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-1-0
nr. i faqeve: 116
Perktheu: A. Koka

Krimet e dashurise
Autori: Markezi De Said
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-5-3
nr. i faqeve: 228
Perktheu: Vladimir Bako

Shenime nga arkiva e qytetit D.
Autori: Arif Molliqi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-058-7
nr. i faqeve: 172


Perendesha e verber
Autori: Anne Halt
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-28-3
nr. i faqeve: 240
Perktheu: Miranda Xhomara

Mergata e Qyqeve, vol.1
Autori: Nasho Jorgaqi
Botoi: ERI
ISBN: 99927-923-1-0
nr. i faqeve: 345


Dashuria nuk troket dy here
Autori: Virgjil Muci
Botoi: Ora
ISBN: 99927-940-3-8
nr. i faqeve: 119


Parisi ose Jeta ime e dyte
Autori: Feride Papleka
Botoi: Mesonjtorja
ISBN: 99927-55-43-1
nr. i faqeve: 276


Kater Romanca-Hija, Luleshqerra, Qytet i mallkuar, Portat e hekurta
Autori: Aleksander Babe
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-941-5-1
nr. i faqeve: 254


Atdheu prej debore
Autori: Ramiz Gjini
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-924-6-9
nr. i faqeve: 176


Ndryshe
Autori: Natasha Porocani
Botoi: SEJKO
ISBN: 99927-851-8-7
nr. i faqeve: 110


Sakrifica
Autori: Bashkim Hoxha
Botoi: TEUTA
ISBN: 99927-751-7-3
nr. i faqeve: 132


Engjejt e viteve te veshtira
Autori: Mihallaq Qilleri
Botoi: UEGEN
ISBN: 99927-54-85-0
nr. i faqeve: 336


c po ndodh me mua
Autori: Silvia Shnajder
Botoi: ALBAS
ISBN: 99927-921-5-9
nr. i faqeve: 150


Nje jete
Autori: Gi de Mopasan
Botoi: BARGJINI
ISBN: 99927-852-6-8
nr. i faqeve: 290


Banda e macokeve, vol.1
Autori:
Botoi: PEGI
ISBN: 99927-941-7-8
nr. i faqeve: 104


Vdekja e Kolonelit
Autori: Jusuf Buxhovi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-059-5
nr. i faqeve: 262


Kallamishte qe i rreh era
Autori: Grazia Deleida
Botoi: Elena Gjika
ISBN: 99927-793-7-3
nr. i faqeve: 198
Perktheu: V. Cako

Enigma Otranto `97
Autori: Dhimiter dhe Irida Pango
Botoi: Globus R
ISBN: 99927-44-960
nr. i faqeve: 164


Udhetoj neper Japoni dhe Kine
Autori: N. Kazanzaqi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-5062-6
Perktheu: Mimoza Dino

Nje yll plot drite
Autori: Danielle Stel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-69-3
Perktheu: Amik

Ali Pashe Tepelena
Autori: Sabri Godo
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-54-5


Kujtimet e nje gejshe
Autori: Arthur Golden
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-68-5
Perktheu: Rezarta Reso

E fshehta perveluese
Autori: Bernhard Schlink
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-70-7
Perktheu: Irena Nasi

Xhein Airi
Autori: Sharlote Bronte
Botoi: Dritan
ISBN: 99927- 8 8 8 4 6 1
nr. i faqeve: 140
Perktheu: Klara Gega

Shpirt pezull
Autori: Margaret Mazzantini
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927 870100
nr. i faqeve: 313
Perktheu: Mimoza Hysa

Pasion femre
Autori: Annie Renoux
Botoi: Vellezerit Tafa
ISBN: 99927-847-2-5
Perktheu: Entela Karaj

Arkemorti bosh
Autori: Riat Ajazaj
Botoi: Kaoni
ISBN: 9951-8550-0-8
nr. i faqeve: 125


Preja e nje martese te lodhur
Autori: Rudina Xhunga
Botoi: OMBRA GVG
ISBN: 99927-850-8-x
nr. i faqeve: 114


Udhetoj neper Japoni e Kine
Autori: Niko Kazanzaqis
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-62-6
nr. i faqeve: 240
Perktheu: M. Dino

Premtimi
Autori: Fridrich D√ľrrenmatt
Botoi: K&B
ISBN: 99927-930-4-2
Perktheu: Ardian Klosi

Tregime
Autori: Rilke
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-939-0-2
nr. i faqeve: 120
Perktheu: Eldon Gjika

Njeriu Kafka
Autori: F. Kafka
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-9-6
Perktheu: Ajsela Koka

E fshehta
Autori: Dino Buxati
Botoi: Vellezerit Tafa
ISBN: 99927-847-3-3
Perktheu: Eri Tafa

Gjithe shpirtrat
Autori: Javier Mariar
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-889-7-6
Perktheu: Sh. Doda

E fshehta perveluese
Autori: Bernard Schlink
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-50-70-6
Perktheu: I. Nasi

Lidhjet e rrezikshme
Autori: Chaderlos deLaclos
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-14-3
nr. i faqeve: 320
Perktheu: Edit dibra

Vetem dashuri
Autori: Erik Segal
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-7-X
Perktheu: M. Bako

Joshja e Veronikes se heshtur
Autori: Robert Musil
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927 87090
nr. i faqeve: 140
Perktheu: Antoneta Basha

Femije ne humnere
Autori: Jerome D. Salinger
Botoi: Ideart
ISBN: 99943-648-6-3
nr. i faqeve: 214
Perktheu: celo Hoxha

Dashuria e kapitenit
Autori: Resul Shabani
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-94-3
nr. i faqeve: 161


Ana Zh.
Autori: Nasi Lera
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-98-6
nr. i faqeve: 175


Kushuriri i engjejve
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-91-9
nr. i faqeve: 80


Haxhiu i Frakulles
Autori: Vath Koreshi
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-998-0-3
nr. i faqeve: 126


Requiem per nje grua
Autori: Vath Koreshi
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-97-8
nr. i faqeve: 179


Ndane
Autori: Riat Ajazaj
Botoi: Kaoni
ISBN: 9951 - 8550 - 1- 6


Troja
Autori: Henrik Stoll
Botoi: Globus-R
ISBN: 99927-57-69-8
nr. i faqeve: 435
Perktheu: Fatmir Dibra

Kodi i Da vincit
Autori: Dan Brown
Botoi: Dudaj
ISBN: 99943-33-03-8
nr. i faqeve: 565
Perktheu: Amik Kasaruho

Xhein Airi
Autori: Sharlote Bronte
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-6-1
nr. i faqeve: 140


Palm Beach, qyteti i endrrave
Autori: Pat Booth
Botoi: Konica
ISBN: 99927-652-4-9
nr. i faqeve: 392
Perktheu: Saimira Nazifi

Vjedhja e gjumit mbreteror
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-30-74-9
nr. i faqeve: 200


Dantelle e shthurur
Autori: Shirley Conran
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99943-633-5-2
nr. i faqeve: 410
Perktheu: Aleksander Koli

Dantelle e shthurur 2
Autori: SHirley Conran
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99943-650-7-X
nr. i faqeve: 356
Perktheu: Aleksander Koli

Mendafshi francez
Autori: Sandra Brown
Botoi: Dudaj
ISBN: 99943-33-00-3
nr. i faqeve: 613
Perktheu: Taqo Trajce

Akull pervelues
Autori: Nora Roberts
Botoi: Dudaj
ISBN: 99943-33-02-X
nr. i faqeve: 509
Perktheu: Dajana Berisha

Xhevahiret
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-93-6
nr. i faqeve: 644
Perktheu: Klodiana Brici

Zonja sekretare
Autori: Madeleine Albright
Botoi: Dudaj
ISBN: 99943-33-07-0
nr. i faqeve: 605
Perktheu: Engjellushe Shqarri

Jeta dhe vdekja e Adolf Hitlerit
Autori: James Cross Giblin
Botoi: Arberia
ISBN: 99927-985-5-6
nr. i faqeve: 282
Perktheu: Arlinda Mulosmanaj

Kujtim kurvash te trishta
Autori: Gabriel Garcia Marques
Botoi: Mehr Licht
ISBN: 99943-677-0-6
nr. i faqeve: 111
Perktheu: Mira Meksi

Me doktor Dulitllin
Autori: Hugh Lofting
Botoi: cabej
ISBN: 99927-33-50-0
nr. i faqeve: 225
Perktheu: Brikena cabej

Monedhe dashurie
Autori: T. Draizer
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99943-633-4-4
nr. i faqeve: 643
Perktheu: Aleksander Koli

Pa gjak
Autori: Aleksandro Bariko
Botoi: Ombra Gvg
ISBN: 99927-961-1-1
nr. i faqeve: 110


Njeriu im
Autori: Hida Halimi
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-025-0
nr. i faqeve: 156


Tregime te egra
Autori: Nikollaj Hajtov
Botoi: OMBRA GVG
ISBN: 99927-870-x-x
nr. i faqeve: 144


Stilisti
Autori: Aleksandra Marinina
Botoi: OMSCA
ISBN: 99927-52-37-8
nr. i faqeve: 414


Dublinasit
Autori: James Joyce
Botoi: Zenit
ISBN: 99927-948-4-x
nr. i faqeve: 280


Ti do te kthehesh
Autori: Elez Peposhi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-33-2
nr. i faqeve: 141


Trokitje ne shpirt
Autori: Teodor Laco
Botoi: Mesonjetorja
ISBN: 99927-55-51-2
nr. i faqeve: 242


Nata me hene
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-59-34-8
nr. i faqeve: 112


Kush e solli Doruntinen
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-89-7
nr. i faqeve: 195


Eksodi
Autori: Leon Oris
Botoi:
ISBN: 99927-59-24-0
nr. i faqeve: 724
Perktheu: Robert Shvarc
Pergatiti: DituriaLavdia e te marreve
Autori: Bahri Myftiu
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-73-0
nr. i faqeve: 222


Arome Orjenti
Autori: Ahdaf Soueif
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-76-6
nr. i faqeve: 216


Spiritus
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-95-1
nr. i faqeve: 270


Me pas heshtja
Autori: Elvira Dones
Botoi: Sejko
ISBN: 99927-962-3-5
nr. i faqeve: 204


Haxhi Murati
Autori: Lev Tolstoi
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-77-3
nr. i faqeve: 150


Klubi Karavasta
Autori: maks Velo
Botoi: Korbi
ISBN: 99927-788-8-1
nr. i faqeve: 86


Zotit M, nje leter...
Autori: Vjola Isufaj
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-78-1
nr. i faqeve: 63


... dhe nata u nda ne mes
Autori: Djana culi
Botoi: Dora D Istria
ISBN: 99927-686-1-4
nr. i faqeve: 361


Nata eshte grua
Autori: Skender Drini
Botoi: Gjergj Fishta
ISBN: 99927-984-5-9
nr. i faqeve: 204


Nje grua e ndershme
Autori: Zyhdi Morava
Botoi: Morava
ISBN: 99927-853-9-X
nr. i faqeve: 84


Kollovar ne Tirane
Autori: Gaqo Bushaka
Botoi: Omska-1
ISBN: 99927-52-41-6
nr. i faqeve: 206


Dy doreshkrime...
Autori: Halit Shamata
Botoi: OMBRA GVG
ISBN: 99927-961-2-X
nr. i faqeve: 226


Rrefim i paturpshem
Autori: Junichiro Tanizaki
Botoi: Doruntina
ISBN: 99927-930-1-5
nr. i faqeve: 150


Pushime ne San Trope
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-58-8
nr. i faqeve: 209
Perktheu: Evis Cerga

Shkelqimi i huaj
Autori: Beqe Cufaj
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-039-5
nr. i faqeve: 285


Motel El Salvador
Autori: Leka Ndoja
Botoi: Arberia
ISBN: 99927 – 796 – 6 - 7
nr. i faqeve: 136


Te ndyshem
Autori: Anton Papleka
Botoi: Mesonjetorja
ISBN: 99927- 55-33-4
nr. i faqeve: 230


Gruaja e huaj dhe burri nen krevat
Autori: F. M. Dostojevski
Botoi: Mesonjetorja
ISBN: 99927- 55-36-9
nr. i faqeve: 300
Perktheu: Jorgji Doksani

Qyteti i shtazeve
Autori: Isabel Allende
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-40-5
nr. i faqeve: 392


Hije ne Parajse
Autori: Erih Maria Remark
Botoi: Besa
ISBN: 99927–235-8-10
nr. i faqeve: 342
Perktheu: Sabina Dhrimo

Spiunazhi vazhdon
Autori:
Botoi: Lilo
ISBN: 99927–35-78-3
nr. i faqeve: 152
Perktheu: Vladimir Bregu

Daullja prej letre
Autori: Besnik Mustafaj
Botoi: Ora
ISBN: 99927–873-1-7
nr. i faqeve: 268


Koha per te ikur
Autori: Ray Bradbery
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-866-7-1
Perktheu: Erind Myrtaj

Lidhjet e rrezikshme
Autori: Chordelo de Laclos
Botoi: Dituria
ISBN: 99927–59-143
nr. i faqeve: 317
Perktheu: Edit Dibra

Njerez dhe minj
Autori: John Steinbeck
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-797-7-2
Perktheu: Fredi Proko

Vila
Autori: Danielle Steel
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-56-1
nr. i faqeve: 457
Perktheu: Klodian Brici

Dashurite e Tereza Batistes
Autori: Jorge Amado
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-7-05
nr. i faqeve: 338
Perktheu: Nasi Lera

Zemer gruaje
Autori: K. Mensfilld, A.cehov, I. Babel, L. Tolstoi, B. Hart
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-59-01
nr. i faqeve: 144
Perktheu: Dhori Qiriazi

Qetesi shurdhuese
Autori: Marin Mema
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50 34 0
nr. i faqeve: 101


Luftetaret vriten ne paqe
Autori: Faruk Myrta
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-028-X
nr. i faqeve: 243


Drita e Zotit dhe terri i njeriut
Autori: Amik Kasoruho
Botoi: Shpresa
ISBN: 9951-406-00-9
nr. i faqeve: 141


Refuzoj te kercej
Autori: Apostol Nasi
Botoi: Elite
ISBN: 99927-662-8-7
nr. i faqeve: 262


I ngujuari dhe hija
Autori: Gjergj Vlashi
Botoi: Globus R
ISBN: 99927-57-14-0
nr. i faqeve: 107


Roze mbi te zeze dhe gri
Autori: Rafael Chirbes
Botoi: Abin
ISBN: 99927-51-49-5

Administratori
19-02-2006, 15:04
Letersia: Poezi


Vepra 1
Autori: Ernes Koliqi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-043-9
nr. i faqeve: 280
Pergatiti: Hasan Hasani

Vepra 2
Autori: Ernest Koliqi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-045-5
nr. i faqeve: 408


Pjalmimi i Luleve
Autori: Mimoza Ahmeti
Botoi: Ora
ISBN: 99927-821-18-1


Poezi
Autori: Ana Ahmatova
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-31-5
nr. i faqeve: 162
Perktheu: Artian Guskiqi

Perandoria e barit
Autori: T. Transtromer
Botoi: Aleph
ISBN: 99927-766-5-X
nr. i faqeve: 104


Migjeni - Vepra
Autori: Migjeni
Botoi: Cetis Tirana
ISBN: 99927-801-0-X
nr. i faqeve: 235


Poezi te zgjedhura
Autori: Xh. Bajron
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-631-2


Lutjet e kambanes
Autori: Dritero Agolli
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-075-6


Krisme eshte emri im
Autori: Kim Mehmeti
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-628-2


Kaligrame lirike
Autori: Dhori Qiriazi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-599-5


Vera ne ikone
Autori: Demir Gjergji
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-334-8


Pertej eshte qielli
Autori: Basir Bushkashi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-342-9


Greraket
Autori: Aristofani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-387-9


Greraket
Autori: Aristofani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-387-9


Fluturo ne qiellin blu
Autori: Aqif Heta
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-354-2


Te dua shpirt
Autori: Alma Gjini
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-083-7


Udha e endrres
Autori: Daut Gumenji
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-103-5


Ne udhekryqin e shkretuar
Autori: Ensard Telegrafi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-072-1


Puthja heretike
Autori: Albion Bogdani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-158-2


Sy te perlotur
Autori: Erida coku
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-003-9


Po s ish ajo?
Autori: Faslli Haliti
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-376-4


Ballkon i hapur
Autori: Frederik Lorka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-206-6


Endacaku i shpreses
Autori: Halil Qendro
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-164-7


Pak kohe mbaj ne duar
Autori: Hyzedin Himaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-581-2


Mesazhe dhe peisazhe
Autori: Ibrahim Gani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-353-4


Per ato qe nuk thame dot
Autori: Ilir Haxhi Kristo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-427-1


Napoleon Bonoparti
Autori: Iljaz Gogaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-224-4


Djali imagjinar
Autori: Irvin Muci
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-236-8


Antologji e poezise shqipe
Autori: Ali Aliu
Botoi: Albin
ISBN: 99927-51-29-0
Pergatiti: Ali Aliu
Melodi shiu ne syte e nenes
Autori: Rasim Selmanaj
Botoi: Rozafa
ISBN: 99927-10-11-332
nr. i faqeve: 98


Poezi
Autori: Eminesku
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-261-9


Diamantet e Adriatikut
Autori: Claude Freeman
Botoi: Ora
ISBN: 99927-765-8-7
Perktheu: Gentian cocoli

Homo sapiens: poezi
Autori: Dituri Dizdari
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-81-9
nr. i faqeve: 101


Dielli i atdheut: poezi
Autori: Izet S. culli
Botoi: Albin
ISBN: 99927-51-10-X


Pemes pikurave te henes
Autori: Sadetin Limani
Botoi: Fllad
ISBN: 99927-754-6-7
nr. i faqeve: 119


Rrethinat e Atlantides
Autori: Agron Tufa
Botoi: Aleph
ISBN: 99927-740-9-6


Kenge popullore nga rrethi i Gramshit
Autori: Petrit Basha
Botoi: Redona
ISBN: 99927-714-4-5


Rubairat
Autori: Omar Kayyam
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-48-91-5
Perktheu: Fan Noli

Shtepia e pranveres
Autori: Shkelzen Zalli
Botoi: Logoreci
ISBN: 99927-746-5-7


Eklipsi i endrres
Autori: Fatos Arapi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-563-4


Nen driten e henes, poezi, skica, humor
Autori: Xhezo Hodo
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-75-1


Poezia
Autori: trifon Xhagjika
Botoi: Aleph
ISBN: 99927-766-1-7


Ne vend te epitafit
Autori: Noke Sinishtaj
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-74-0


Larg dhe afer meje
Autori: Alma Dema
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-448-4


Nuk fryn me ere e gjethit
Autori: Vasil Dede
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-2-4


Litari i ankthit
Autori: Ali Podrimja
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-513-8


Kush do ta vrase ujkun
Autori: Ali Podrimja
Botoi: Alb-Ass
ISBN: 9989-108-00-5


Poezicka gervelitese ... nga Butrinti i larget
Autori: Florian P. Selmani
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-34-4
nr. i faqeve: 73


L ennui
Autori: Ardita Guda
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-38-7
nr. i faqeve: 141


Soneti i vjeshtes
Autori: Manjola Nasi
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-35-2
nr. i faqeve: 100


Me shohin me sy te vjeteruar
Autori: Almona Bajrami
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-36-0
nr. i faqeve: 77


Sonetet
Autori: William Shakespeare
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-813-4-3
nr. i faqeve: 168
Perktheu: Napoleon Tasi

Dhembja e pikes
Autori: Azem Shkreli
Botoi: ALB-ASS
ISBN: 9989-108-01-3
nr. i faqeve: 130


Kenget e Milosaos
Autori: Jeronim De Rada
Botoi: Argeta LMG
ISBN: 99927-43-57-3
nr. i faqeve: 132


Hape porten e zemres tende
Autori: Fatjona Lamaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-577-4
nr. i faqeve: 120


Kenga qe tret lotin
Autori: Lefter cipa
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-600-2
nr. i faqeve: 212


Mallakastra
Autori: Muslim Pasha
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-428-X
nr. i faqeve: 136


Pse renkon kumria ime
Autori: Musa Vyshka
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-0-8


Zogu ne dere
Autori: Avdush Canaj
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-033-4
nr. i faqeve: 106


Te pathenat neser
Autori: Asllan Muharremi
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-732-0-0


Fundjave me Floren
Autori: Mirela Sula
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-732-2-7


Perndiqen dashuritw
Autori: Ilir Cane
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-732-9-4


Digjet ylli i ikur
Autori: Demir Gjergji
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-775-9-1


Pengu i fjales
Autori: Ilir Balili
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-817-7-7


7 prajmet e rruges sime
Autori: Adriatike Lami
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-817-9-3


10 vjet poezi
Autori: Flutura Acka
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-817-2-6


Rob i manive
Autori: Timo Flloko
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-886-4-X


Dhe zogjte djegin eren
Autori: Flora Nikolla
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-775-0
nr. i faqeve: 186


Nimfa
Autori: Jorgo Samarxidhi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-779-3
nr. i faqeve: 200
Perktheu: Niko Kacalidha

Doreshkrimi nga dheu
Autori: Mustafe Xhemaili
Botoi: Rozafa
ISBN: 9951-02-031-3
nr. i faqeve: 71


Erdhi
Autori: Faslli Haliti
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-32-3
nr. i faqeve: 216


enderr e hapur
Autori: Qerim Ujkani
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-024-5
nr. i faqeve: 107


Pe ndonje enderr
Autori: Mazllum Saneja
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-037-9
nr. i faqeve: 229


Lulja e hirit
Autori: Jonuz Fetahaj
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-020-2
nr. i faqeve: 80


Jete guri
Autori: Muhamed Kerveshi
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-030-X
nr. i faqeve: 100


Portreti i nje vetmie
Autori: Rexhep Ferri
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-016-9
nr. i faqeve: 96


Kufiri imagjinar
Autori: Agim Gjakova
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-028-8
nr. i faqeve: 143


Qirinjte jane fikur
Autori: Irma Kurti
Botoi: Onufri
ISBN: 99927 -53 -54 ‚?? 4
nr. i faqeve: 86


Antologji Matjane- Poezi 1618-2003
Autori:
Botoi: EUMATJA
ISBN: 99927-849-2
nr. i faqeve: 290


Mbremje
Autori: Agim Shehu
Botoi: Emal
ISBN: 99927-922-3-X
nr. i faqeve: 124


Pasqyra e lendes
Autori: Ervin Hatibi
Botoi: Ora
ISBN: 99927-940-7-0
nr. i faqeve: 98


Poezi Anglo-Saksone e shek. XX
Autori:
Botoi: Albin
ISBN: 99927-51-48-7
nr. i faqeve: 226


Gjuha e zjarrte‚?¶ - 5 shekuj poezi, 100 poete
Autori: Kujtim Dashi
Botoi: GLOBUS R.
ISBN: 99927-57-45-0
nr. i faqeve: 300


Zotit
Autori: Zef Serembe
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-919-2-6
nr. i faqeve: 48


Pikepyetje
Autori: Albana Dibra
Botoi: Buzuku
ISBN: 9951-08-016-2
nr. i faqeve: 96


Antologji e poezise franceze
Autori:
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-41-9
nr. i faqeve: 101
Perktheu: Anton Papleka

Flaket e vatres
Autori: Dhori Qiriazi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-578-2
nr. i faqeve: 182


Kryengritja shqiptare ne parajse
Autori: Hekuran Zhiti
Botoi: Omska-1
ISBN: 99927-52-42-4
nr. i faqeve: 288


Gitanjiali
Autori: R.Tagore
Botoi: TOENA
ISBN: 99927-1-667-3
nr. i faqeve: 120


Antologji e poezise japoneze
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-733-6-7
Perktheu: Petraq KolevicaPergatiti: Petraq Kolevica

Zjarre kalendarike
Autori: Gert Pashaj
Botoi: Aleph
ISBN: 99927-766-6-8
nr. i faqeve: 86


Njezet poezi dashurie e nje kenge trishtimi
Autori: Pablo Neruda
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-696-7


The Highland Lute, Cantos I-V
Autori: Gjergj Fishta
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-022-0
nr. i faqeve: 166
Perktheu: Robert Elsie

Psalm per artin
Autori: Sadik Bejko
Botoi: Aleph
ISBN: 99927-766-6-7
nr. i faqeve: 137


Kryqezim stinesh
Autori: Kristaq Prifti
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-6452
nr. i faqeve: 110


I thoperkuom
Autori: Arben Dedja
Botoi: Korbi
ISBN: 99927-788-65
nr. i faqeve: 59


I Thoperkuom
Autori: Arben Dedja
Botoi: Korbi
ISBN: 99927-788-6-5


Kenga e Rolandit
Autori:
Botoi: Naim Frasheri
ISBN: 99927-38-58-8
Perktheu: Gjon Shllaku

Perzitje
Autori: Anna Ahmatova
Botoi: 55
ISBN: 99927-820-6-4
nr. i faqeve: 79
Perktheu: Aurel Plasari

Vepra II
Autori: Fan Noli
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-45-6
nr. i faqeve: 496


Poezi suedeze
Autori:
Botoi: Buzuku
ISBN: 9951-08-017-0
nr. i faqeve: 196
Perktheu: Kosove Rexhe - Bala

Poezi suedeze
Autori:
Botoi: Buzuku
ISBN: 9951-08-017-0
nr. i faqeve: 158
Perktheu: Kosove Rexhe - Bala

Shtepia ne udhekryq
Autori: Agim Gjakova
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-029-8
nr. i faqeve: 142


Ah sikur te isha nje perralle
Autori: Fatos Arapi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-707-6
nr. i faqeve: 72


12 poete rumune
Autori:
Botoi: Omsca-1
ISBN: 99927-52-28-9
Perktheu: Dionis Bubani

Nene Tereza, mermerime shenjtoreje
Autori: Nene Tereza
Botoi: Omsca-1
ISBN: 99927-52-27-0
Pergatiti: Visar Zhiti

Te guri i Prevezes
Autori: Ali Podrimja
Botoi: Arberia
ISBN: 99927-874-6-5


Neither a Wound nor a Song
Autori: Eqrem Basha
Botoi: Gjonlekaj Publishing
ISBN: 1-891654-13-6
nr. i faqeve: 171
Perktheu: Robert ElsiePergatiti: Robert Elsie

Rrenjet
Autori: Sadik Bejko
Botoi: aleph
ISBN: 99927-766-4-1
nr. i faqeve: 68


Rrenjet
Autori: Sadik Bejko
Botoi: aleph
ISBN: 99927-766-4-1
nr. i faqeve: 68


Te porta e kalase
Autori: Meleq Kapllani
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-50-2
nr. i faqeve: 200


Ku ta di une
Autori: Skyfter Kadriu Presheva
Botoi: Omska
ISBN: 99927-40-87-6


Autobusi blu/Le Bus Bleu
Autori: Gerard Alba
Botoi: Ora
ISBN: 99927-873-4-1

Administratori
19-02-2006, 15:07
Letersia: Libra per femijeKutia e ngjyrave
Autori: Marsel Aime
Botoi: Mesonjtorja
ISBN: 99927-55-01-4
nr. i faqeve: 150

Ish nje lepur mendjelehte
Autori: Ferhat cakerri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-328-3

Nga Lapraka ne Alaske
Autori: Foto Malo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-040-3

Rosaku i shemtuar
Autori: Hans Kristian Andersen
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-491-3

Gishteza
Autori: Hans Kristian Andersen
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-469-4

Fjalor shumegjuhesh per femije
Autori: Hasan cipuri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-630-4

Edhe frika ruan vreshtin
Autori: Hysen Kobellari
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-038-1

Aventurat e Lundrak Budallushit
Autori: Hysen Kobellari
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-034-3

Xinxifillua
Autori: Mitrush Kuteli
Botoi: Mitrush Kuteli
ISBN: 99927-624-3-8
nr. i faqeve: 134

Ishte nje lajthishte: poeme per femije
Autori: Skender Temali
Botoi: Gjergj Fishta
ISBN: 99927-785-0-4

99 perralla nga vendi e bota
Autori: Koco Katundi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-629-0
nr. i faqeve: 392

Ne Macka Shtet
Autori: Drit?7ro Agolli
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-410-7

Rrefenja te vogla per Moxartin e madh
Autori: G. M. Ciferov
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-48-74-5
nr. i faqeve: 34

Fjalor shumegjuhesh per femije
Autori: Hasan cipuri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-304

Perralla Shqiptare, Bleu III
Autori: Virgjil Muci
Botoi: Korbi
ISBN: 99927-788-5-7

Harry Potter dhe i burgosuri i Azkabanit
Autori: J.K. Rowling
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-03-8

Piruni dhe daullja
Autori: Bujar Mucaj
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-817-3-4

Bisede me nje dallendyshe
Autori: Tasim Gokutaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-729-7
nr. i faqeve: 12

Keci qe s'beri detyrat
Autori: Tasim Gjokutaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-730-0
nr. i faqeve: 12

Pula, kokoshi dhe tre zogjte verdhoshe
Autori: Tasim Gjokutaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-731-9
nr. i faqeve: 12

Gervisht e gervisht
Autori: Ferit Lamaj
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-06-8
nr. i faqeve: 208

Legjenda e vezeve te mellenjes
Autori: Anton Papleka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-413-5

Perralla
Autori: Gaqo Bushaka
Botoi: Omska
ISBN: 99927-40-99-X

Perrallat e macokut te ngrefosur
Autori: Marcel Ayme
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-6-5
Perktheu: Adriana Koxhaj
Harry Poter dhe dhoma e te fshehtave
Autori: J.K. Rowling
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-83-8
Perktheu: Amik Kasaruho
Hena dhe 6 penset
Autori: Somerset Moem
Botoi: Lmg-Argeta
ISBN: 99927-43-54-9
Perktheu: Aleksander Koli
Miushja dhe lajthiza magjike
Autori: Popullore franceze
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-7-8
Perktheu: Luan Canaj
Ndodhite e lepurushit Flokebora
Autori: Markus Pfister
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-7-8/1
Perktheu: Luan Canaj
Perralla franceze
Autori:
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-725-3-0
Perktheu: Anton Papleka
Uini - Pu
Autori: A.A.Milne
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-813-0-0
nr. i faqeve: 125
Perktheu: Mimoza Sofroni
Arlini dhe e bukura e dheut
Autori: Ferhat cakerri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-409-3

Kashtanka
Autori: Anton cehov
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-023-3

princi i bukur prej pikes se lotit
Autori: Eminesku
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-248-1

Thesi i gjalle
Autori: Astrit Bishqemi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-055-1

Shtepia mbi rrota
Autori: Autore te ndryshem
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-444-1

Perralla ruse 1
Autori: Atore te ndryshem
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-536-7
Perktheu: Sh. cucka
Mesoni duke ngjyrosur
Autori: Autore te ndryshem
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-588-X

Djali qe kapte rrufete
Autori: Bardhyl Xhama
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-293-7

Perrallat e Zvicres
Autori: Bedri Dedja
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-572-3

Po se pate barkun plot
Autori: Bedri Rama
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-376-3

Shtepia e diellit
Autori: Dalan Shapllo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-364-X

Dhelpra dhe Baloshi
Autori: Tasim Gjokutaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-734-3
nr. i faqeve: 12

Princi i vogel
Autori: Antoine De Saint Exupery
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-258-2

Pata e arte
Autori:
Botoi: Logoreci
ISBN: 99927-837-9-6
nr. i faqeve: 48

S'duron iriqi nje gjilpere
Autori: Tasim Gjokutaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-732-7
nr. i faqeve: 12

Dardi
Autori: Viron Kona
Botoi: FAN NOLI
ISBN: 99927-859-1-8
nr. i faqeve: 114

Perrallat e gjyshit Aziz
Autori: Aziz Nesin
Botoi: Mesonjtorja
ISBN: 99927-55-46-6
nr. i faqeve: 36

Zemer
Autori: Edmond De Amicis
Botoi: UEGEN
ISBN: 99927-54-84-2
nr. i faqeve: 244

Lakuriqi lakuriq
Autori: Ferit Lamaj
Botoi: ILAR
ISBN: 99927-907-8-4
nr. i faqeve: 164

Ana Flokekuqja
Autori: Ljusi Maud Montgomeri
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-4-1
nr. i faqeve: 136

Gra te vogla
Autori: Luiza Mej Ellket
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-5-X
nr. i faqeve: 140

Arap macoku dhe verdha bukuroshe
Autori: Sazan Goliku
Botoi: Lilo
ISBN: 99927-35-94-7
nr. i faqeve: 12

Zogu i Blertes
Autori: Sokol Jakova
Botoi: MESONJTORJA
ISBN: 99927-55-00-8
nr. i faqeve: 48

Piratja sybojqelli
Autori: Viktor Canosinaj
Botoi: Lilo
ISBN: 99927-35-93-7
nr. i faqeve: 48

Qerosi i kohes sone
Autori: Gaqo Bushaka
Botoi: Erik
ISBN: 99927-923-4-5
nr. i faqeve: 118

20000 Lega nen det
Autori: Zhyl Vern
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-986-0-2
nr. i faqeve: 132

I fundit i Moikaneve
Autori: James Fenimor Kuper
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-8-4
nr. i faqeve: 136

Tre musketjeret
Autori: Aleksander Dyma
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-7-6
nr. i faqeve: 144

Perralla kineze
Autori:
Botoi: Erik
ISBN: 99927-923-3-7
nr. i faqeve: 111

Buk eshte fundi i botes
Autori: Judy Blume
Botoi: Konica
ISBN: 99927-365-8-10
nr. i faqeve: 169

Ali Baba me dyzet hajdute
Autori:
Botoi: Mesonjetorja
ISBN: 99927-55-50-4
nr. i faqeve: 24

Nje fjale me A
Autori: Mimoza Tole
Botoi: Redona
ISBN: 99927-914-9-7
nr. i faqeve: 78

Rrefenja historike
Autori: Jakov Milaj
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-61-3
nr. i faqeve: 48

E bukura e pyejve
Autori: Perrault D Aulnoy, De Beaumont
Botoi: cabej
ISBN: 99927-33-48-9
nr. i faqeve: 160
Perktheu: Neka Turkeshi
Aventurat e Tom Sojerit
Autori: Mark Tuejn
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-6-8
nr. i faqeve: 132

Magjistari i Ozit
Autori: Lyman Frank Baum
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-926-7-1
Perktheu: E. Kristo
Legjendat me te bukura
Autori: Arjan Leka
Botoi: Ideart
ISBN: 99943-604-5-0
nr. i faqeve: 420

Fru - fru
Autori: Florentina Skendaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-780-7
nr. i faqeve: 48

Hape Porten
Autori: Shefik Osmani, Robert Gjedia
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-916-6-7
nr. i faqeve: 120

Harry Potter dhe kupa e zjarrit
Autori: J.K. Rowling
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-26-7
nr. i faqeve: 560
Perktheu: Amik Kasaruho
Nuk ka si gjyshi yne
Autori: Letersi amerikane per femije
Botoi: Vellezerit Tafa
ISBN: 99927-847-5-X
Perktheu: E. Tafa
Mbreteresha e majit
Autori: Theresa Tomlinson
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-05-4
nr. i faqeve: 104
Perktheu: Holta Ymeri
I rrembyeri
Autori: Robert Luis Stinvenson
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-8-8
nr. i faqeve: 116
Perktheu: A. Koka
Perralla te zgjedhura
Autori: Alberto Moravia
Botoi: Vellezerit Tafa
ISBN: 99927-847-6-8
nr. i faqeve: 97
Perktheu: Taulant Tafa
Dimri iku duke qare
Autori: Skender Hasko
Botoi: MESONJTORJA
ISBN: 99927-55-40-7
nr. i faqeve: 145

Ishulli i thesarit
Autori: Rob Louis Stevenson
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-926-9-8
Perktheu: Alba Jorganxhi
Ish njehere nje frikacak
Autori: Tasim Gjokutaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-733-5
nr. i faqeve: 12

Tre musketeret
Autori: Aleksander Dumas
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-939-3-7
nr. i faqeve: 60
Perktheu: Arlinda Kondi
Aladini dhe llampa magjike
Autori: Judith Dean
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-926-0-4
nr. i faqeve: 72
Perktheu: Silvana Leka
Libri i xhungles
Autori: Rudjard Kipling
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-939-5-3
nr. i faqeve: 64
Perktheu: Iris Kokoli
Kushtrimi i te pareve
Autori: Jack London
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-926-4-7
nr. i faqeve: 80
Perktheu: E. Kristo
David Koperfild
Autori: Charles Dickens
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-939-2-9
Perktheu: Albana Kozeli
Aventurat e capaculit ne Azi
Autori: Dionis Bubani
Botoi: Omsca-1
ISBN: 99927-52-34-3

Histori e Skenderbeut
Autori: Naim Frasheri
Botoi: ALBAS
ISBN: 99927-921-6-7
nr. i faqeve: 145

Fabula
Autori: Ezopi
Botoi: DRITAN
ISBN: 99927-949-2-5
nr. i faqeve: 240

Shtepiza prej debore
Autori: Dragica Dervishi
Botoi: Erik
ISBN: 99927-808-8-6
nr. i faqeve: 27

Perrallat e macokut te ngrefosur
Autori: Marcel Ayme
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-850-5-5
nr. i faqeve: 134

Administratori
19-02-2006, 15:10
Letersia: Studime


Autobiografia
Autori: eronim de Rada
Botoi: Onufri, 2002
ISBN: 99927-45-60-6
Perktheu: Jup Kastrati

Elemente te analizes se tekstit letrar
Autori: Kastriot Gjika
Botoi: SHBLSH
ISBN: 99927-2-822-1
nr. i faqeve: 68

Leximi i komentuar i vepr letare 1 (ribotim)
Autori: Gj.Zheji, N.Xhafka, K.Gjika, K.Velca, N. Malaj, Dh.Shehri
Botoi: SHBLSH
ISBN: 99927-2-823-X

Leximi i komentuar i vepres letrare 2 (ribotim)
Autori: T.cobani, Dh.Shehri, K.Gjika
Botoi: SHBLSH
ISBN: 99927-2-824-8

Regjizoret
Autori: Josif Papagjoni
Botoi: Shkenca
ISBN: 99927-783-4-2

cameria denoncon
Autori: Albert Kotini
Botoi: Fllad
ISBN: 99927-754-7-5

Universet e panjohura; shkrime per kulturen dhe letersine
Autori: Adem Jakllari
Botoi: Panteon
ISBN: 99927-791-0-1

Njohuri per letersine
Autori: Dh. Shehri, M. Marku
Botoi: SHBLSH
ISBN: 99927-2-848-5

Letersia e krahasuar
Autori: Yves Chevrel
Botoi: Albin
ISBN: 99927-51-08-8
nr. i faqeve: 159
Perktheu: Ali Xhiku
Vepra, Vellimi V
Autori: Faik Konica
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-01-4
nr. i faqeve: 460

Pergatiti: Nasho Jorgaqi
Boris Godunovi
Autori: Aleksander Pushkin
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-69-2
nr. i faqeve: 145

Romantizmi arberesh (ribotim)
Autori: Ali Xhiku
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-82-X

Pluti
Autori: Aristofani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-296-1

Geci i Berlihingenit
Autori: Gete
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-205-8

Stine e merziteshme ne Olimp
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-75-4
nr. i faqeve: 200

Nata dhe cdo te bej me kete liber
Autori: Zhoze Saramago
Botoi: Dritan Tirana
ISBN: 99927– 884-4-5
nr. i faqeve: 199
Perktheu: Ajsela Koka

Nata dhe cdo te bej me kete liber?
Autori: Zhoze Saramago
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-4-5
nr. i faqeve: 200
Perktheu: A. Koka

Mozaik shqiptar
Autori: Peter Prifti
Botoi: Buzuku
ISBN: 9951-08-009-x
nr. i faqeve: 293

Letersia romake
Autori: Muzafer Xhaxhiu
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-185-4
nr. i faqeve: 169

Administratori
19-02-2006, 15:14
Letersia: Dramatike

Letersia shqiptare e perkthyer (sprove bibliografike)
Autori: Maksim Gjinaj
Botoi: Ideart
ISBN: 99927-926-3-9

Vepra 4
Autori: Ernest Koliqi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-049-8
nr. i faqeve: 255
Perktheu: Willi KamsiPergatiti: Hasan Hasani

Vepra 5
Autori: Ernest Koliqi
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-06-050-1
nr. i faqeve: 590
Pergatiti: Hasan Hasani

Lufta e penave
Autori: Sevdai Kastrati
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-635-5
nr. i faqeve: 670

Krijmtaria letrare humoristike
Autori: Isa Alibali
Botoi:
ISBN: 9927-84-113
nr. i faqeve: 202
Pergatiti: Isa Alibali

Aleksander Moisiu: legjenda e nje aktori
Autori: Rudiger Schaper
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-57-X
Perktheu: Sabina Dhimo

Rrefime dhe mistere personazhesh publike
Autori: Saimir Gega
Botoi: Medaur
ISBN: 99927-836-2-1
nr. i faqeve: 116

Kodi biblik ne letersine shqiptare 1462-1947
Autori: Fehmi Cakolli
Botoi: Tenda
ISBN: 9951-405-15-0
nr. i faqeve: 233

Fan S. Noli, 120 vjet jete dhe krijimtari
Autori: Mehmet Gezhilli
Botoi: Argeta LMG
ISBN: 99927-43-85-9
nr. i faqeve: 535

Gete, jeta dhe vepra
Autori: Herman Grim
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-116-7

Nje mbremje me Zotin Test
Autori: Paul Valery
Botoi: Odeon
ISBN: 99927-864-0-x

Piksime estetike mbi artin e fjales
Autori: Gjergj Fishta
Botoi: Shpresa
ISBN: 9951-406-19-X
nr. i faqeve: 215

Duke lexuar letersine e tradites
Autori: Ali Xhiku
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-92-7
nr. i faqeve: 132

Eskili ky humbes i madh
Autori: Ismail Kadare
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-28-2
nr. i faqeve: 160

Kadareja permes pasqyrave
Autori: Tefik caushi
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-53-19-6
nr. i faqeve: 254

Ju rrefej greket
Autori: Faik Konica
Botoi: Ora
ISBN: 99927-814-5-9
nr. i faqeve: 46

Pema e jetes
Autori: Adriatik Kallulli
Botoi: Omska
ISBN: 99927-52-09-2
nr. i faqeve: 246

Gasper Pali - Jeta dhe bvepra
Autori: Alfred capaliku
Botoi: Camaj-Pipa
ISBN: 99927-49-50-4
nr. i faqeve: 108

Struktura e nje krijimtarie letrare
Autori: Ymer ciraku
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-84-0
nr. i faqeve: 118

Fan S. Noli - Antologji fotografike
Autori: Nasho Jorgaqi
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-90-5
nr. i faqeve: 176

Rrefimi dhe shkrimi (Lahuta e Malcis e Gjergj Fishtes)
Autori: Nysret Krasniqi
Botoi: AIKD
ISBN: 9951-410-03-0
nr. i faqeve: 88

Nostalgjia e letres
Autori: Adem Gashi
Botoi: Rilindja
ISBN: 9951-01-032-6
nr. i faqeve: 202

Eqerem cabej, personalitet i shquar i shkences dhe kultures shqiptare
Autori: Grup autoresh
Botoi: Universiteti i Shkodres "LUigj Gurakuqi"
ISBN: 99927-33-07-1
nr. i faqeve: 187
Pergatiti: Tomorr Osmani, SImon Pepa

Sami Frasheri
Autori: Agah Sirri Levend
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-47-X
nr. i faqeve: 144
Perktheu: Genciana Abazi-Egro

Alber Kamy, njeriu, mendimtari, artisti
Autori: Ardian Marashi
Botoi: Albas
ISBN: 99943-606-0-4
nr. i faqeve: 261

Komisia letrare shqipe ne Shkoder (1916-1918
Autori: Tomor Osmani
Botoi: Camaj-Pipa
ISBN: 99927-56-62-4
nr. i faqeve: 314

Uragani i meteoreve, Bilal Xhaferri dhe Ismail Kadare, balle per balle
Autori: Fatime Kulli
Botoi: ASDRENI
ISBN: 99927-2227-7-0
nr. i faqeve: 220

Historia dhe poetika e drames shqiptare (1886-1996)
Autori: Nebi Islami
Botoi: ARTC
ISBN: 9951-431-00-3
nr. i faqeve: 266

Pro translatore
Autori: Edmond Tupja
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-961-0-3
nr. i faqeve: 170

Poezia epike greke
Autori: N. A. Kun
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927‚??906-5-2
nr. i faqeve: 319
Perktheu: Llambro Ruci

Himara pa eklips
Autori: Moikom Zeqo
Botoi: Florimont
ISBN: 99927 23223
nr. i faqeve: 120

Magjia e fjales
Autori: Ali Aliu
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-031-X
nr. i faqeve: 263

Si shkruaj
Autori: Umberto Eco
Botoi: AIKD
ISBN: 9951-410-06-5
nr. i faqeve: 178
Perktheu: Vehbi Miftari

Eminescu i panjohur dhe ideologjia e tij popullore-atdhetare
Autori: Llazar Gusho
Botoi: AIKD
ISBN: 9951-410-05-7
nr. i faqeve: 104
Perktheu: Arif Kutleshi

Leximi dhe shkrimi
Autori: Zejnullah rahmani
Botoi: Faik Konica
ISBN: 9951-05-038-7
nr. i faqeve: 459

Te tjeret per vepren e Anton Harapit
Autori:
Botoi: Shpresa&Faik Konica
ISBN: 9951-406-25-4
nr. i faqeve: 267
Pergatiti: Anton Nike Berisha

Eposi i greqise se lashte
Autori: N.A. Kun
Botoi: Dardania
ISBN: 99927-861-2-4
Perktheu: Rexhep {Purrizo

Veper e qenies dhe e qenesise sone
Autori: Anton Nike Berisha
Botoi: Shpresa & Faik Konica
ISBN: 9951-406-17-3
nr. i faqeve: 343

Mendimi kritik letrar shqiptar (1870-1945)
Autori: Ndricim Kulla
Botoi: Plejad
ISBN: 99943-640-0-6
nr. i faqeve: 262

Kujtesa e tekstit - Mitrush Kuteli -
Autori: Kujtim M. Shala
Botoi: Buzuku
ISBN: 9951-08-012-X
nr. i faqeve: 203

Administratori
19-02-2006, 15:16
Gjuhesia

Standarte dhe identitete: Histori, procese dhe levizje standardizuese ne fushe te gjuhes
Autori: Rexhep Ismajli
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-040-9
nr. i faqeve: 355

Pese autoret me te vjeter ne gjuhen shqipe
Autori: Selman Riza
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-576-6
nr. i faqeve: 400

Pergatiti: Ali Dhrimo
Leksikologjia
Autori: Jani Thomaj
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-165-X
nr. i faqeve: 320

Edukimi gjuhesor
Autori: A. Ballhysa, L. Boci
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-186-2
nr. i faqeve: 172

Sintaksa e gjuhes gjermane
Autori: Brikena Kadzadej
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-08-1
nr. i faqeve: 172

Dialektet t shqipes dhe historia e formimit tw tyre
Autori: Bahri Beci
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-78-1

Selman Riza dijetar e gjuhetar i shquar
Autori: Engjell Angoni
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-214-7

Gjuha e Nolit
Autori: Fatmir Agalliu
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-182-5

Foljet e gjuhes italiane
Autori: Fatmir Toci
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-375-5

Rregullat e pikesimit ne gjuhen shqipe
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Akademia
ISBN: 99927-818-3-1
nr. i faqeve: 128

Hyrje ne gjuhesi
Autori: Rami Memushaj
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-89-7
nr. i faqeve: 352

Kursi i gjuhesise se pergjitheshme
Autori: Ferdinand de Saussure
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-70-6
Perktheu: Rexhep Ismaili

Norbert Jokl und seine Studien zur Albanichen Sprache
Autori: Petrit Kotrri
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-027-1
nr. i faqeve: 191

Gramatika e gjuhes shqipe
Autori: Bahri Beci
Botoi: EDFA
ISBN: 99943-644-1-3
nr. i faqeve: 302

Studime per gjuhen shqipe
Autori: Holger Pedersen
Botoi: Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves
ISBN: 9951-413-08-0
nr. i faqeve: 496

Termija gjuhesore
Autori: Kristina Jorgaqi
Botoi: Ora
ISBN: 99927-940-4-
nr. i faqeve: 136

Studies on albanian and other Balkan languages
Autori: Viktor A. Friedman
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-042-5
nr. i faqeve: 544

Per gjuhen shqipe
Autori: Waclaw Cimochovski
Botoi: ASHAK
ISBN: 9951-413-10-2
nr. i faqeve: 470

Therrmija gjuhesore
Autori: Kristina Jorgaqi
Botoi: ORA
ISBN: 99927-940-4-6
nr. i faqeve: 137

Gjuha e Perendive
Autori: Aristidh Kola
Botoi: PLEJAD
ISBN: 99927-924-7-7
nr. i faqeve: 325

Visare gjuhesore-kulturore nga Malesia e Gjakoves
Autori: Avdyl Sula
Botoi: DARDANIA
ISBN: 99927-936-1-9
nr. i faqeve: 244

Prof. Kostaq Cipo
Autori: Robert Cipo
Botoi: DITA 2000
ISBN: 99927-912-6-8
nr. i faqeve: 327

Gjuhesia Gjenerative
Autori: Rahmi Memushaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-0-250-8
nr. i faqeve: 226

Konferenca shkencore. Shqipja standarte dhe shoqeria shqiptare sot
Autori:
Botoi: Shkenca
ISBN: 99927-938-3-x
nr. i faqeve: 460

Kahe dhe dukuri te kultures se gjuhes shqipe
Autori: Gjovalin Shkurtaj
Botoi: Kristalina -KH
ISBN: 99927-844-7-4
nr. i faqeve: 250

Administratori
19-02-2006, 15:20
Filozofi dhe Sociologji

Perplasja e identiteteve
Autori: Muhamedin Kullashi
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-023-9
nr. i faqeve: 311

Hulumtime filozofike
Autori: L. Wittgenstein
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-586-3
Perktheu: Kristo Shtufi

Majtas jo djathtas
Autori: Artan Fuga
Botoi: Ora
ISBN: 99927-814-9-1

Parime te estetikes
Autori: Jeronim De Rada
Botoi: Globus R
ISBN: 99927-57-05-1
Perktheu: Alfred Uci
Pergatiti: Alfred Uci

Koncepti i ankthit
Autori: Soren Kierkegard
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-846-2-8
Perktheu: Zhak Pilika

Etika dhe pafundesia
Autori: Emmanuel Levinas
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-026-3
nr. i faqeve: 142
Perktheu: Muhamedin Kullashi

c'kuptim mund te kete jeta
Autori: Alfred Holder
Botoi: PLEJAD
ISBN: 99927-846-1-1
nr. i faqeve: 224

Urtesi e njerezve te shquar vol. 1
Autori:
Botoi: EXTRA
ISBN: 99927-36-33-x
nr. i faqeve: 120

Nese dashuria eshte loje, ja rregullat
Autori: Ch. Cartier-Scott
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-00-3
nr. i faqeve: 132

Psikoanaliza dhe feja
Autori: Erich Fromm
Botoi: Plejada
ISBN: 99927-774-2-7
Perktheu: Aferdita Stefani

Homo Aestethicus, Shpikja e shijes ne epoken e demokracise
Autori: Lyk Ferri
Botoi: Elena Gjika
ISBN: 99927-793-1-4
nr. i faqeve: 345
Perktheu: Anila Omari

Sprova ne sociologjine politike
Autori: Servet Pellumbi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-12-X
nr. i faqeve: 174

Gjurmime sociologjike
Autori: Servet Pellumbi
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-13-8
nr. i faqeve: 160

Ndermjet fshatit dhe qyteterimit global
Autori: A. Fuga Z. Dervishi
Botoi: Jerusalem
ISBN: 99927-730-4-9

Ekzistenca dhe boshesia : filozofia dhe shkenca, metafizika dhe metalogjika, shpirti dhe arsyeja
Autori: Isuf Luzaj
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-73-0

Traktat mbi parimet e njohjes njerezore
Autori: George Berkeley
Botoi: Phoenix
ISBN: 99927-42-29-1
Perktheu: Nestor Nepravishta

Leter per tolerimin
Autori: John Locke
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-774-3-5
Perktheu: Ukzenel Bucpapaj

Kerkimi i legjitimitetit dhe venitja e utopise
Autori: Fatos Tarifa
Botoi: Globus R
ISBN: 99927-44-79-0
nr. i faqeve: 114

Forma dhe parimet
Autori: Imanuel Kant
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-949-3-3
nr. i faqeve: 168
Perktheu: Ajsela Kola

Leksione sociologjie
Autori: Emile Durkeim
Botoi: Plejad
ISBN: 99943-640-3-0
nr. i faqeve: 224
Perktheu: Ilirjana Angoni

Interpretimi i endrrave
Autori: Sigmund Freud
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-963-8-9
nr. i faqeve: 570
Perktheu: Ergys Petriti

Estetika moderne
Autori: Stefan capaliku
Botoi: Obra GVG
ISBN: 99927-961-6-2
nr. i faqeve: 223

Teorite e personalitetit nga Frojdi deri ne ditet tona
Autori: George Boeree
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-846-8-7
nr. i faqeve: 318

Meditimet
Autori: Mark Aureli
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-924-8-5
nr. i faqeve: 208

Poetika
Autori: Aristoteli
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-40-0
nr. i faqeve: 88

Te edukohet qytetari
Autori: Patrice Canivez
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-083-9
nr. i faqeve: 305
Perktheu: Kadri Metaj

Flirte me plaget
Autori: Zyhdi Dervishi
Botoi: Jeruzalem
ISBN: 99927-730-9-X

Parimet sociale te qyteterimit te krishtere
Autori: Jozef Hefner
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-3-7
nr. i faqeve: 296
Perktheu: Dritan Koka

Aristoteli
Autori: Hegel
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-884-0-2
Perktheu: Ajsela Koka Dritan Koka

Hordhia - Kur shqiptaret ishim ne
Autori: Antonio Stella
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-18-16
nr. i faqeve: 248
Perktheu: Petrit Ymeri

Frika
Autori: Zigmund Frojd
Botoi: Dritan
ISBN: 99927-5 4 2 6 6
nr. i faqeve: 245
Perktheu: Nyfit Mushi, Rexhep Hida

Pertej se mires dhe se keqes
Autori: Friedrich Nietzsche
Botoi: Plejad
ISBN: 99927‚??924‚??1-8
nr. i faqeve: 191
Perktheu: clirim Mukli

Vlere shpirterore ‚?? Kontribut per trajtimin mendor te shqiptarit
Autori: Anton Harapi
Botoi: Shpresa&Faik Konica
ISBN: 9951-406-21-1
nr. i faqeve: 138

Shqyptari dhe bota e tij
Autori: Anton Harapi
Botoi: Shpresa&Faik Konica
ISBN: 9951-406-24-6
nr. i faqeve: 504

Pergatiti: Anton Nike Berisha
Divorci (Vrojtime e refleksione)
Autori: H. Beqja, L. Sokoli
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-648-7-2
nr. i faqeve: 222

Mendimi filozofik sociologjik dhe psikologjik shqiptar
Autori: Ndricim Kulla
Botoi: Plejad
ISBN: 99943-640-1-4
nr. i faqeve: 325

Obsesione, fobi dhe paranoja
Autori: Sigmund Freud
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-27-5
nr. i faqeve: 120

Administratori
19-02-2006, 15:22
Psikologji dhe Pedagogji

Psikanaliza sipas grave
Autori: Grup autoresh
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-54-Z
nr. i faqeve: 316
Perktheu: Ymeri, Doksani, Jazexhiu, Ymeri, Domi, Kokalari

Psikanaliza sipas grave
Autori: Grup autoresh
Botoi: Dituria
ISBN: 99927--59-54-2
nr. i faqeve: 316
Perktheu: Ymeri, Doksani, Jazexhiu, Ymeri

Gjurme jete
Autori: Hamid Beqja
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-993-4-X
nr. i faqeve: 344

Historia e marrezise ne periudhen klasike
Autori: Michael Faucault
Botoi: SHLK -Toena
ISBN: 99927-1-691-6
nr. i faqeve: 425
Perktheu: Leka Toto

Ku qendron kuptimi i jetes: njepsikolog pejeton kampin e perqendrimit
Autori: Viktor E. Frankl
Botoi: Shpresa
ISBN: 9951-406-16-5
nr. i faqeve: 191
Perktheu: Arbnore Gojani & Albert Ramaj

Totem dhe Tabu
Autori: Sigmund Freud
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-59-08-9
Perktheu: Gentian Vyshka

Arti i te jetuarit
Autori: A.Shopenhauer
Botoi: IDEART
ISBN: 99927-797-4-8
nr. i faqeve: 120

Psikanaliza dhe feja
Autori: Erich Fromm
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-774-2-7
Perktheu: Aferdita Stefani

Realitete te arsimit ne Mirdite
Autori: Ndue Kaza
Botoi: Mirdita
ISBN: 99927-737-8-2

Psikologji komunikimi: refleksione dhe ligjerata
Autori: Bekim como
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-6-X

Administratori
19-02-2006, 15:24
Studime Kulturore dhe Etnografi

Orjental apo oksidental
Autori: Kris Maloki
Botoi: Plejad
ISBN: 99927-846-4-4

Forca e arsyes
Autori: Orjana Falaci
Botoi: 55
ISBN: 99927-933-4-

Mitologjia
Autori: Timo Shkurti
Botoi: Ombra GVG
ISBN: 99927-870-x-1
nr. i faqeve: 148

Himara ne driten e te dhenave historike, gjuhesore dhe etnologjike
Autori: Rahmi Memushaj
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-797-1
nr. i faqeve: 208

Struktura e shoqerise tradicionale shqiptare
Autori: Kahreman Ulqini
Botoi: IDROMENO
ISBN: 99927-841-5-6
nr. i faqeve: 200

Shtypi shqiptar gjate Luftes II Boterore 1939-1944
Autori: Luan Zelka
Botoi: GLOBUS R
ISBN: 99927-57-39-6
nr. i faqeve: 344

Abdurrahim Myftiu
Autori: Koha e filmit
Botoi: AKADEMIA
ISBN: 99927-938-4-8
nr. i faqeve: 326

Etnologjia e shqiptareve
Autori: Mark Tirta
Botoi: Geer
ISBN: 99927-887-4-7
nr. i faqeve: 540

Bote e pazakonte
Autori: Thoma Papagjika
Botoi: Shtepia Botuese Enciklopedike
ISBN: 99927-124-75
nr. i faqeve: 189

Etnologjia e shqiptareve
Autori: Mark Tirta
Botoi: Geer
ISBN: 99927‚??887‚??4-7
nr. i faqeve: 534

Behind Stone Walls
Autori: Berit Backer
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-024-7
nr. i faqeve: 271

Pergatiti: Robert Elsie Antonia Young
Nexhmie Pagarusha, bilbili i Kosoves
Autori: Shaqir Foniqi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-695-9
nr. i faqeve: 172

Zhdukja e Pashallareve te kuq te kadarese
Autori: Maks Velo
Botoi: Onufri
ISBN: 99927-45-73-8

Kurbini, tradita-kultura (vellimi i dyte)
Autori: Vlash Prendi
Botoi: Skanderbeg Book
ISBN: 99927-775-1-6

Administratori
19-02-2006, 15:27
Studime Politike

Fuqi e dobesi
Autori: Robert Kagan
Botoi: "55"
ISBN: 99927-820-7-2
nr. i faqeve: 88
Perktheu: Virgjil Muci

Ne emer te Evropes
Autori: Robert Shuman
Botoi: Ora
ISBN: 99927-765-2-8
Perktheu: Besnik Mustafaj

Shqiperia ne tranzicion
Autori: Elez Biberaj
Botoi: Ora
ISBN: 99927-712-0-8

Pakti i stabilitetit per Evropen
Autori: Ridvan peshkepia
Botoi: ALBIN
ISBN: 99927-51-13-4
nr. i faqeve: 250

Qetesi para stuhise? Ndikimi i rjeteve nderkufitare, korrupsionit dhe kontrabandes mbi stabilitetin e Maqedonise dhe sugurine ne rajon.
Autori: Robert Hislope
Botoi: Fondacija Institut otvoreno opstestvo-Makedonia
ISBN: 9989-834-33-4
nr. i faqeve: 40
Perktheu: D B Abakus

Princi- Politika dhe Morali
Autori: N.Machiavelli
Botoi: UEGEN
ISBN: 99927-54-19-2
nr. i faqeve: 125

Midis krimeve dhe imazheve
Autori: Besnik Mustafaj
Botoi: Ora
ISBN: 99927-814-2-4

Etnonacionalizmi ne Evrope
Autori: Urs Altermatt
Botoi: Phoenix
ISBN: 99928-42-28-3
Perktheu: Ardian Klosi, Bashkim Lahi

Shqiptaret ne Jugosllavi
Autori: Jens Reuters
Botoi: Botimpex
ISBN: 99927 ‚?? 823 - 3 -1

Romani i Kremlinit
Autori: Vladimir Fedorovski
Botoi: Lilo
ISBN: 99943-646-4-2
nr. i faqeve: 168
Perktheu: Ardio Titka

E shkuara e nje iluzioni
Autori: Francois Furet
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-036-0
nr. i faqeve: 498
Perktheu: Miliana Balla & Ermal Hasimja

Politika, morali dhe shteti
Autori: Rexhep Meidani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-746-7
nr. i faqeve: 296

Kina, sfida e shekullit
Autori: Ymer Minxhozi
Botoi: Shtepia Botuese Enciklopedike
ISBN: 9992766555
nr. i faqeve: 205

Politikat krahasuese
Autori: Lawrence C. Mayer
Botoi: Ora
ISBN: 99927-940-0-3
nr. i faqeve: 460
Perktheu: Kujtim Ymeri, Rudina Gazheli

Spastrimet etnike: Politika gjenocidale serbe ndaj shqiptareve (shqyrtime, komente, elaborate, dokumente)
Autori: Hivzi Islami
Botoi: Dukagjini
ISBN: 9951-05-041-7
nr. i faqeve: 389

Mendimi politik i levizjes ilegale ne Kosove 1945-1981
Autori: Mr. Ethem ceku
Botoi: Brezi ‚??81
ISBN: 9951-424-01-5
nr. i faqeve: 408

Shoqeria civile ne Shqiperi
Autori: Afrim Krasniqi
Botoi: Geer
ISBN: 99927-946-6-6
nr. i faqeve: 152

Krim
Autori: Ylli Pango
Botoi: 1 3 ISP
ISBN: 99927-888-0-1
nr. i faqeve: 135

Administratori
19-02-2006, 15:28
Drejtesi

Kodi civil i kohes se monarkise
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-065-9

Kodi penal, i azhornuar
Autori:
Botoi: Qendra e Publikimeve Zyrtare
ISBN: 99927-708-1-3

Kodi i procedures civile : i azhornuar
Autori:
Botoi: Qendra e Publikimeve Zyrtare
ISBN: 99927-708-2-1

E drejta penale e Republikes se Shqiperise
Autori: Ismet Elezi
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-171-4
nr. i faqeve: 518

Historia e institucioneve
Autori: Aurela Anastasi
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-155-2
nr. i faqeve: 488

E drejta Administrative 3 (Kundervajtjet administrative)
Autori: Ermir Dobiani
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-184-6
nr. i faqeve: 270

Gjygjesori, ky "fajtor" i madh
Autori: Zamir Poda
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-07-3
nr. i faqeve: 216

Mbrojtja juridike penale e pasurise
Autori: Ismet Elezi
Botoi: Albin
ISBN: 99927-51-05-3

Kodi i procedures civile
Autori:
Botoi: Luarasi
ISBN: 99927-734-3-X
nr. i faqeve: 308

legjislacioni dhe problemet sociale
Autori: Fadil Kepi
Botoi: Lilo
ISBN: 99927-35-92-9
nr. i faqeve: 196

E drejta zakonore e Laberise
Autori: Ismet Elezi
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-615-0

Shteti i se drejtes
Autori: Luan Omari
Botoi: Akademia
ISBN: 99927-818-0-7
nr. i faqeve: 316

Marredheniet shqiptaro-italiane 1920-1934
Autori: Arben Cici
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-98-0
nr. i faqeve: 272

VEPRA 3
Autori: Gazmend Zajmi
Botoi: Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves
ISBN: 9951- 413-05-6
nr. i faqeve: 229

Permbledhje legjislacioni per nepunesin civil
Autori:
Botoi: Qendra Publ. Zyrtare
ISBN: 99927-708-9-9
nr. i faqeve: 169

Diplomacia shqiptare ndermjet te kaluares dhe te ardhmes
Autori: Lisen Bashkurti
Botoi: Geer
ISBN: 99927-946-7-4
nr. i faqeve: 146

Kodi i procedures penale
Autori:
Botoi: Luarasi
ISBN: 99927-734-4-8
nr. i faqeve: 406

Administratori
19-02-2006, 15:30
Gjeografi dhe Mjedise

Atlasi Gjeografik i popullsise se Shqiperise
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Ilar
ISBN: 99927-908-6-8
nr. i faqeve: 120

Vendbanimet e Kosoves 4
Autori: Jusuf Osmani
Botoi: Autori
ISBN: 9951-8547-3-7
nr. i faqeve: 160

Vendbanimet e Kosoves 3
Autori: Jusuf Osmani
Botoi: Autori
ISBN: 9951-8547-1-0
nr. i faqeve: 170

Vendbanimet e Kosoves 2
Autori: Jusuf Osmani
Botoi: Autori
ISBN: 9951-8547-2-9
nr. i faqeve: 170

Vendbanimet e Kosoves 1
Autori: Jusuf Osmani
Botoi: Autori
ISBN: 9951-8547-0-2
nr. i faqeve: 364

Tirana the challenge of urban development
Autori: Besnik Aliaj Keida Lulo Genc Myftiu
Botoi: Cetis
ISBN: 99927-880-0-3

Enciklopedi gjeografike e Evropes
Autori: Lidia Mushat
Botoi: Dituria
ISBN: 99927-47-85-4
nr. i faqeve: 192

Traditat bujqesore te shqiptareve
Autori: Spiro Shkurti
Botoi: Akademia
ISBN: 99927-783-8-5
nr. i faqeve: 316

Gjeografia e turizmit
Autori: Dh. Doko, B. Draci
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-182-X
nr. i faqeve: 222

Administratori
19-02-2006, 15:31
Ekonomia

Kriza globale e kapitalizmit
Autori: George Soros
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-196-5

Nobelistet e shkences ekonomike
Autori: Aristotel Pano
Botoi: ALBIN
ISBN: 99927-51-17-7
nr. i faqeve: 240

Biznesi Nderkombetar
Autori: Ilia Kristo
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-194-3
nr. i faqeve: 440

Analiza financiare
Autori: Vjollca Karapici
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-186-0
nr. i faqeve: 400

Manaxhimi i projektit
Autori: Suzana Panariti
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-136-3
nr. i faqeve: 344

Sjellje organizative
Autori: M. Kasimati, M. Manxhari
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-195-1
nr. i faqeve: 384

Marrja e vendimeve manaxheriale
Autori: Vasilika Kume
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-170-6
nr. i faqeve: 470

Makroekonomia
Autori: E.Uruci,E. Vangjeli, N.Ahmetaj
Botoi: Aferdita
ISBN: 99927-37-79-4

Librashitesit e se ardhmes - Marketingu dhe menaxhimi i botimeve
Autori: H. Behm, G.Hardt, H. Schulz, J. Worner
Botoi: Flesh
ISBN: 99927-705-7-0

Administratori
19-02-2006, 15:33
Shkenca ekzakte te natyres

Teknologjia kimike dhe mjedisore
Autori: Dh. Haxhimihali, N. Jana
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-157-9
nr. i faqeve: 258

Grafika inxhinjerike Pj. 1,2
Autori: K. Borkshi, F. Luga, L. Pano
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-190-0
nr. i faqeve: 174

Hidraulika e pergjitheshme
Autori: Isuf Reci
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-193-5
nr. i faqeve: 410

Qendrueshmeria e strukturave
Autori: Forcim Softa
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-192-7
nr. i faqeve: 314

Teoria e strukturave. Dinamika
Autori: Niko Pojani
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-188-9
nr. i faqeve: 352

Perpunim figure. Bazat e Televizionit me ngjyra
Autori: Nikolla Bardhi
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-183-0
nr. i faqeve: 192

Algoritme te telekomit
Autori: Safet Likaj
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-177-3
nr. i faqeve: 274

Ushtrime te analizes matematike
Autori: V. Kabili, A. Haxhimusai, M. Qirko, Sh. Leka, L. Gjoka, L. Hanelli, H. Binjaku, S. Hysko
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-191-
nr. i faqeve: 320

Zoologjia dhe evolucioni i vertebroreve
Autori: Niko Peja
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-172-2
nr. i faqeve: 412

Bazat e farmakologjise klinike
Autori: Florika Mandro, Sonila Jani
Botoi: Lilo
ISBN: 99927-35-61-9
nr. i faqeve: 330

Inxhinjeria kimike 2
Autori: Petrit Dodbiba
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-161-7
nr. i faqeve: 420

Historia e fizikes
Autori: Enver Hoxhaj
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-189-7
nr. i faqeve: 148

Udhezues per pune laboratorike
Autori: Grup autoresh
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-174-9
nr. i faqeve: 310

Matematika e zbatuar
Autori: F. Hoxha, A. Kotro
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-196-X
nr. i faqeve: 202

Kimia e dukurive siperfaqesore
Autori: Ilo Mele
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-156-0
nr. i faqeve: 250

Teknika dhe metodika e eksperimenteve kimike
Autori: Loreta Pashko
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-164-1
nr. i faqeve: 258

Procedura ekzaminimesh prane shtratit te te semurit
Autori: Iliriana Ruka
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-180-3
nr. i faqeve: 124

Bazat e anatomise se njeriut
Autori: S. Gabrani, D. Osmanlliu, A. Mitrushi, A. Afizi, N. Leka, F. Garenca, S. Qenirami, G. Xhepa
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-178-1
nr. i faqeve: 306

Terapia stomatologjike
Autori: Pavli Kongo
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-173-0
nr. i faqeve: 400

Hemoglobinopatite dhe shtatezania
Autori: Shpresa Metushi (Thomaj)
Botoi: Geer
ISBN: 99927-767-8-1

Inxhinjeria kimike 3
Autori: E Plasari, M. Bakalli, I. Malollari
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-160-9
nr. i faqeve: 372

Gusha endemike
Autori: Hodo celo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-589-8

Modelimet e strukturave hidraulike bregdetare
Autori: Stavri Lami
Botoi: Akademia e Shkencave
ISBN: 99927-938-2-1
nr. i faqeve: 231

Leksione te Statistikes
Autori: Giovani Girone
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-51-0
Perktheu: Fatmir

c'duhet te dime per shkencat ekonomike dhe te mirat materiale
Autori: James D. Gwrtey Richard L. Stroup
Botoi: Dudaj
ISBN: 99927-50-52-9
nr. i faqeve: 160

Matematika ne artet figurative
Autori: Arion Hysenbegasi
Botoi: Cip
ISBN: 99927-88-33-X
nr. i faqeve: 448

Studime ne fushen e zooteknise e te ekstensionit
Autori: Sotiraq Frasheri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-758-0
nr. i faqeve: 254

Inxhinjeria sizmike
Autori: Niko Pojani
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-747-5
nr. i faqeve: 720

Psikologji intime dhe sekrete dashurie
Autori: Jashar Demiri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-636-3
nr. i faqeve: 133

Diabeti i sheqerit
Autori: V.D. Onilko
Botoi: Baca
ISBN: 99927 ‚?? 846 -5 -2
nr. i faqeve: 144
Perktheu: I. cani

Gjeologjia inxhinjerike
Autori: Nikolla Konomi
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-168-4
nr. i faqeve: 182

Diarret e mprehta me dehidrim te rende
Autori: Andrea Gruda
Botoi: Neraida
ISBN: 99927-713-8-0
nr. i faqeve: 96

Higjena sportive
Autori: P. Canaj, K. Kapedani
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-166-8
nr. i faqeve: 266

Figura te shquara te mjeksise 2
Autori: Flamur Tartari
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-339-3

Klonimi
Autori: Ethem Ruka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-215-5

Permbledhesi i matematikes
Autori: Hekuran M. Bida
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-4-3

Mbrojtja e hardhise nga semundjet
Autori: E. Isufi, a. Kapidani, E. Locher
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-3-5

Analiza matematike 1
Autori: Luigj Gjoka
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-822-0-X

Hyrje ne analizen matematike
Autori: Kristaq Kikina
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-159-5
nr. i faqeve: 136

Ushtrime te zgjidhura te probabilitetit
Autori: Abedin Elmazi
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-179-X
nr. i faqeve: 324

Matematika 1
Autori: B. Kurtabegu, K. Nuku
Botoi: SHBLU
ISBN: 99927-0-197-8
nr. i faqeve: 270

crregullimet e gjumit dhe mjekimi i tyre
Autori: Nazim Shtino
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-742-4
nr. i faqeve: 112

Astrologjia ne jeten e perditshme
Autori: Doris Dobowski
Botoi: ERIK
ISBN: 99927-860-0-0
nr. i faqeve: 247

Administratori
19-02-2006, 15:36
Libra Reference

Fjalor sinonimik i gjuhes shqipe 30 000 fjale
Autori: A. Dhrimo, E Tupja, E Ymeri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-611-8


Fjalori i shqipes se sotme, mbi 35 000 fjale
Autori: Grup Autoresh
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-607-X


Fjalor i kritikes moderne
Autori: Durim Tace
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-380-1

English for you
Autori: Katina Drenova
Botoi: SHBLSH
ISBN: 99927-2-832-9

Fjalor frengjisht -shqip
Autori: Vedat Kokona
Botoi: Kokona
ISBN: 99927-726-3-8

Fjalor shqip anglisht
Autori: Pavli Qesku
Botoi: EDFA
ISBN: 99927-745-5-X

Fjalor frengjisht-shqip; shqip-frengjisht
Autori: Vedat Kokona
Botoi: Kokona
ISBN: 99927-726-4-6

Gjuha angleze per te gjithe
Autori: David Hicks
Botoi: Pegi
ISBN: 99927-727-2-7

Fjalor i emrave gjeografike te RSH
Autori:
Botoi: Akademia
ISBN: 99927-783-3-4
nr. i faqeve: 342

Fjalor gjermanisht - shqip, 30 000 fjale
Autori: Ali Dhrimo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-174-4

Fjalor gjermanisht-shqip 45 000 fjale
Autori: Ali Dhrimo
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-077-2

Eile mit Weile
Autori: Eridan imami
Botoi: Erik
ISBN: 99927-778-4-2

Enciklopedia e Delvines dhe Sarandes
Autori: Apostol Pango
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-597-9

Si te shkruajme - Procesi dhe shkrimet funksionale
Autori: Majlinda Nishku
Botoi: CDE
ISBN: 99927-994-2-0
nr. i faqeve: 132

Fjalor biologjik
Autori: Ethem Ruka
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-216-3

Fjalor shqip-italisht, 20 000 fjale
Autori: Fatmir Toci
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-398-3

Gjuha italiane pa mesues
Autori: Fatmir Toci
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-100-0

Fjalor i mitologjise klasike
Autori:
Botoi: Medaur
ISBN: 99927-836-3-x

Fjalor serbisht-shqip
Autori: Hasan cipuri
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-757-2
nr. i faqeve: 704

Fjalori erotik i gjuhes shqipe
Autori: Edmon Tupja
Botoi: Ora
ISBN: 99927-940-5-4
nr. i faqeve: 200

Frengjishtja e re pa mundim
Autori:
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-54-42-7
nr. i faqeve: 300

Fjalor Shqip-Italisht (40 000 fjale)
Autori: Ferdinant Leka, Zef Simoni
Botoi: INFOBOTUES
ISBN: 99927-798-6-1
nr. i faqeve: 900

Enciklopedi e historise se botes e lidhur me internetin
Autori:
Botoi: SHLK
ISBN: 99927-780-9-1
nr. i faqeve: 415

Si te shkruajme ese
Autori: Bardhyl Musai
Botoi: CDE
ISBN: 99927-994-1-2
nr. i faqeve: 142

Fjalor shqip-sllovenisht, sllovenisht - shqip
Autori: Anton Berisha
Botoi: Toena
ISBN: 99927-1-601-0

Administratori
19-02-2006, 15:38
Libra Praktike

Shija e larte ne gatim
Autori:
Botoi: Uegen
ISBN: 99927-993-3-1
nr. i faqeve: 104

Vrapi drejt vetes
Autori: Joschka Fischer
Botoi: Skanderbeg Books
ISBN: 99927-886-0-7

celesi i bukurise
Autori: Odeta Haxhi
Botoi: Albdesign
ISBN: 99927-76-54-4
nr. i faqeve: 152

A doni te dini per?
Autori: Fadil Kepi
Botoi: Ora
ISBN: 99927-814-8-3

Pasticeria ne familje
Autori: Evgjeni Harizi
Botoi: EDFA
ISBN: 99927-778-5-0

Receta gatimi
Autori: Irma Shagla
Botoi: EDFA
ISBN: 99927-745-6-8

SAM
29-05-2006, 19:05
Romeo e Giulietta
Autori: William Shakespeare
Botoi: fabbri editori
nr. i faqeve: 265

SAM
26-06-2006, 13:15
koha per te vrare
autori:john grisham
botoi:mondadori
nr.i faqeve:628

fjalet qe s'te thashe
autori:nicholas sparks
botoi: mondadori
nr. i faqeve:334

SMACKDOWN
12-04-2007, 18:32
Vepra:"Nita"
Autori:Josip Rela
Botoi:Libri Shkollor
Nr i faqeve:95

Vepra:"Gjenerali i ushtrise se vdekur"
Autori:"Ismajl Kadare"
Botoi:"Albas"
Nr. i faqeve "206"